החלה ההיערכות לתערוכת ישראפוד 2009 שתתקיים בנובמבר

במסגרת ההיערכות הוקמה ע"י קבוצת שטיר המארגנת, ועדת היגוי מקצועית המורכבת משפים ויועצים קולינריים מובילים בענף ההסעדה, אשר יתרמו מניסיונם המקצועי לקידום מהלכים ונושאים עכשוויים בתעשיית המזון

החלה ההיערכות לישראפוד 2009 – התערוכה הבינ"ל ה-26 למזון ומשקה בישראל, שתתקיים בתאריכים 24-26 בנובמבר בגני התערוכה ת"א.
במסגרת ההיערכות הוקמה ע"י קבוצת שטיר המארגנת, ועדת היגוי מקצועית המורכבת משפים ויועצים קולינריים מובילים בענף ההסעדה, אשר יתרמו מניסיונם המקצועי לקידום מהלכים ונושאים עכשוויים בתעשיית המזון.

בתערוכת ישראפוד 2009 יוקמו מתחמי תצוגה ייחודיים, וביניהם:
– מתחם בשרים, עופות, דגים ומוצריהם
– מתחם תוצרת חקלאית מובחרת
– שדרת מזון אורגני ומזון בריאות
– שדרת המטעמים ומוצרי פרימיום – תוצרת ביתית של יצרנים קטנים.
– מתחם Away From Home & Take Away – יוקדש לתעשיית המשלוחים והמזון המהיר
– מתחם הזכיינות

בנוסף, לראשונה בישראל תתקיים במסגרת התערוכה תחרות אליפות ישראל – קינוחים 2009.
התחרות מיועדת לאנשי המקצוע בלבד, ותנוהל ע"י יו"ר הקונדיטורים הארצי באיגוד השפים, ג'קי חזן.
התחרות תתקיים במשך כ-8 שעות, כאשר הקונדיטורים יצטרכו להתמודד עם כחמש מנות קינוחים אשר ישפטו ע"י צוות שופטים מקצועי.
ההרשמה לתחרות תתקיים בחודשים אפריל עד יולי 2009.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר