הילה אלפרט והשף רועי סופר מצטרפים לסגל המרצים של בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה

מתוך שאיפה למצויינות ומקצוענות מקפיד בית הספר בניהולו המקצועי של שף מאיר דנון, לבחור לסגל ההוראה אנשי מקצוע מובילים, שניסיונם העשיר מסייע לתלמידים לפתח את אופקיהם הקולינריים ומעניק להם כלים לצמיחה מקצועית

בית הספר הגבוה לקולינריה בישולים, המכשיר מזה שנים את דור העתיד של ענף המסעדנות בישראל, הוא היחיד בארץ המפעיל תוכנית לימודים פרטנית בתחום הבישול והפטיסרי, שיטת לימוד המקובלת במוסדות ההכשרה הקולינאית המובילים בעולם. תלמידי בית הספר זוכים להכשרה מקצועית מידי טובי השפים והקונדיטורים בכיתות לימוד מתקדמות, תוך שהם נחשפים למגוון רחב של חומרי גלם יוקרתיים. כ-3,000 בוגרים סיימו בהצלחה את לימודיהם והשתלבו בתפקידים שונים בענף, רבים מהם מובילים היום מסעדות, בתי קפה, ואפילו תוכניות טלוויזיה.

מתוך שאיפה למצויינות ומקצוענות מקפיד בית הספר בניהולו המקצועי של שף מאיר דנון, לבחור לסגל ההוראה אנשי מקצוע מובילים, שניסיונם העשיר מסייע לתלמידים לפתח את אופקיהם הקולינריים ומעניק להם כלים לצמיחה מקצועית.

כעת מצטרפים לצוות המרצים השף רועי סופר והעיתונאית ואשת הקולינאריה הילה אלפרט, שיילמדו בשני המסלולים שמציע בית הספר – מסלול הבישול (הכולל קורס בישול עילי מקצועי וקורס ההמשך למתקדמים Grand Chef) ומסלול הקונדיטוריה (הכולל קורס פטיסרי וקורס המשך Grand Pâtissier).

סופר, המביא עמו ניסיון רב שרכש במטבחי העולם, יתמקד בלימוד טכניקות בישול בסיסיות, תוך שימוש בשליטתו במטבח האסיאתי מחד ובטכניקות הצרפתיות מאידך. אלפרט תעביר הרצאות בנושא תרבות אכילה ובאספקטים הקולינאיים של בניית תפריט, ותיקח חלק בשיפוט מבחני הסיום של הסטודנטים.

מאיר דנון, ראש סגל השפים המרצים בבישולים, אומר: "הצטרפותם של הילה ורועי, לסגל בית הספר היא במסגרת המגמה של "לומדים עם הטובים ביותר, עובדים עם הטובים ביותר", אשר במסגרתה לומדים הסטודנטים עם מיטב המורים ואנשי המקצוע. במסגרת זו מגויסים שפים נוספים מהארץ ומהעולם  להעשיר את הסטודנטים בתכנים איכותיים ועדכניים מעולם הבישול והפטיסרי".

שף רועי סופר, שברזומה שלו מסעדות מובילות רבות בארץ (פנגיאה, מנטה ריי, כחול, טקמארו) ובניו יורק (Aquavit בעלת 3 כוכבי מישלן, Tounique, Atlas), משמש כיועץ קולינרי מהבכירים והמוערכים בארץ.

הילה אלפרט היא עיתונאית ומגישת טלוויזיה המתמקדת בתחום האוכל, המסעדנות והבישול. מאחוריה כתיבה לעיתונים ומגזינים, והגשה והשתתפות בשלל תוכניות טלוויזיה. אלפרט מייעצת לחברות מזון ומעבירה הרצאות קולינריות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר