הסברינה של גל קייק'ס מגיעה לשוק המוסדי

הסברינה הינה עוגה העשויה מבצק שמרים, מושרה במי ורדים וממולאת בקציפה בניחוח וניל ודובדבן. את הסברינה ניתן לקבל בשני גדלים: מנה אישית ומיני מנה, וליהנות ממרקם של עוגה מרעננת

'גל קייק'ס' – מגדניית פרימיום המתמחה בייצור עוגות וקינוחים לשוק המוסדי, תציע לקראת החגים הקרבים קינוח סברינה בגרסת פרווה המיועדת לשוק המוסדי .

הסברינה הינה עוגה העשויה מבצק שמרים, מושרה במי ורדים וממולאת בקציפה בניחוח וניל ודובדבן.
את הסברינה ניתן לקבל בשני גדלים: מנה אישית ומיני מנה, וליהנות ממרקם של עוגה מרעננת.

לסברינה של 'גל קייקס' הכשר של חתם סופר, וניתן להשיג אותה במזנוני הקינוחים בבתי המלון, בבתי הקפה ברחבי הארץ.

גל קייק'ס הוקמה בשנת 2001 על ידי גל פוני, שף קונדיטור בוגר תדמור, אשר שימש בעבר כשף במלון הרודס ונחשב למתמחה בתחום המתוקים.
החברה מייצרת ומתמחה במתן פתרונות קינוחים פרווה לשוק המוסדי בלבד: בתי מלון, מסעדות, קונדיטוריות, ואף מייצאת למספר מדינות באירופה ובארצות הברית.
לאחרונה נרכשה החברה על ידי 'קבוצת נטלי' שהוקמה לפני 13 שנים על ידי יאשה בנימיני ופועלת בשוק הקמעונאי. החברה מתמחה בייצור ושיווק עוגות חלביות לשוק הפרטי, רשתות השיווק, ומייצאת לארה"ב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר