הסתיימה עונת הבציר 2006 של יקב הר אודם ברמת הגולן

בבציר 2006 קלט יקב הר אודם כ-38 טון ענבים מהזנים קברנה סוביניון, מרלו, שירז ושרדונה; מהם ייצרו קצת יותר מ- 30,000 בקבוקים בשלוש סדרות: וולקני מהכרם האורגני, סדרת נמרוד, וסדרת היוקרה הר אודם. בנוסף מייצר היקב יין בסגנון פורט

יקב הר אודם, בבעלות משפחת אלפסי, מדווח על סיום עונת בציר , כאשר לדבריו הנו האחרון ביקבי ישראל שמסיים את הבציר – מן הסתם בזכות מזג האוויר והגובה של 800 מ' מעל פני הים.

יקב הר אודם הוקם על ידי משפחת אלפסי בשנת 2003, כיקב בוטיק משפחתי המשלב בעשייה את בני המשפחה כולה. היקב שזכה בתואר "יקב בוטיק ישראלי הטוב ביותר לשנת 2006", זכה לאחרונה גם בשתי מדליות זהב מתערוכות היין הבינלאומיות בפאנמה ובארגנטינה עבור יין המרלו מסדרת הר אודם.

בבציר 2006 קלט יקב הר אודם כ-38 טון ענבים מהזנים קברנה סוביניון, מרלו, שירז ושרדונה; מהם ייצרו קצת יותר מ- 30,000 בקבוקים בשלוש סדרות: וולקני מהכרם האורגני, סדרת נמרוד, וסדרת היוקרה הר אודם. בנוסף מייצר היקב יין בסגנון פורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר