הקונדיטורים יוצאים לגמר גביע העולם באפייה באיטליה

קונדיטוריה ישראלית – גאווה לאומית: בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים" מייצג גם השנה את ישראל בגמר גביע העולם באפייה ברימיני-איטליה

משלחת של שפים/קונדיטורים מובילים מבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים" ואיגוד השפים הישראלי, המריאו לרימיני שבאיטליה כדי להתחרות בגמר גביע העולם באפייה.

השפים/קונדיטורים שנבחרו לייצג את ישראל הומלצו על ידי איגוד השפים הישראלי, והם יתחרו בארבע קטגוריות: לחם מסורתי משבעת המינים, לחם חדשני, פיסול בלחם ומאפה קינוח מולקולארי. בשנה שעברה קטפה המשלחת מבית הספר "בישולים" את המקום הראשון בתחרות.

מאיר דנון, מנהל מקצועי של "בישולים", אומר: "אנו גאים ושמחים בבחירת איגוד השפים הישראלי בקונדיטורים המובילים של בית הספר כדי לייצג את ישראל בתחרות חשובה זו. חברי הסגל המשלחת יצאו לתחרות אחרי פיתוח מתכונים ייחודיים שיפתיעו את בכירי השפים והקונדיטורים מנבחרות העולם בתחרות".

בתמונה (מימין לשמאל): הקונדיטור ערן שוורצברד מנהל מסלול פטיסרי "בישולים", אופה הלחמים אלי אברהם מרצה ללחמים "בישולים", יו"ר הקונדיטורים באיגוד השפים ג'קי חזן, והשף פסל בן עמי מ"בישולים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר