הרגלי האכילה מחוץ לבית במוקד הכנס השנתי השני של השוק המקצועי 2006 FS

לראשונה יוצגו במסגרת הכנס ממצאי סקר מקיף על הרגלי הצרכן והמאבק הסמוי במלחמה על "נתח הקיבה של הצרכן". שפים, מנהלים בתעשיה, מסעדנים ונציגים מתחום ההסעדה ישתתפו ברב שיח מרתק על "המרוויחים והמפסידים" במאבק

כנס "השוק המקצועי – FoodService 2006" יערך ב- 17 בינואר 2006, במלון כפר המכביה בר"ג, בחסות איגוד המסעדות, הברים ובתי הקפה, איגוד תעשיות המזון, החטיבה המוסדית – יוניליוור ישראל, והחברה המרכזית להפצת משקאות.

מטרת הכנס לשמש במה מקצועית לדיון בנושאים החמים המעסיקים את הענף, תוך מתן דגש להצגת תכנים חדשים וידע בינלאומי.
בכנס ישתתפו מרצים בכירים מהארץ ומחו"ל, וידונו בו היבטים ניהוליים ומקצועיים המתייחסים לעולם התוכן של הספקים, הלקוחות ונותני השירותים בשוק ההסעדה המקצועי.

הכנס השנה יכלול רבי שיח, סדנאות הפעלה, הצגת ממצאי סקר יעודי מקיף על הרגלי הצריכה מחוץ לבית שנערך ע"י חברת גיאוקרטגרפיה, והרצאות מומחים.

אורח הכנס השנה הינו ג'יימס סימפסון מאנגליה, מנכ"ל חברת היעוץ FSC – Foodservice Centre מהמובילות בתחום ההסעדה, שירצה אודות המגמות הגלובליות בצריכה מחוץ לבית.

כמו כן יוצגו לראשונה בכנס ממצאי סקר צרכנים יעודי בנושא "המאבק על נתח הקיבה – הצריכה מחוץ לבית והשלכותיה על הענף".
לאחר הצגת הסקר יערך רב שיח בנושא "המרוויחים והמפסידים במגרש הצריכה מחוץ לבית" בהנחייתה של העיתונאית זהבה דברת ובהשתתפות נציגים בכירים מהתעשייה, שפים, מסעדנים ונציגים מענף ההסעדה.

כמו כן יוצגו בכנס ממצאי סקר של חברת BDI על התפתחויות במגזר בתי הקפה בישראל, ויערך פנל בהנחיית אילן גור מנכ"ל על השולחן, בו יפגשו לראשונה מנהלי רשתות בתי קפה מובילות בישראל.

נושאים נוספים שידונו במסגרת ארבעת מושבי הכנס המקצועיים הינם: מגמת ההפרטה בצה"ל, הפרטת מזון במערכת הבריאות – מהלכה למעשה, הדילמות של היצרן לקראת ההפרטות, השפעת ההתפתחויות האורבניות על מתחמי מזון ומסעדות, מודלים בזכיינות מזון, חדשנות בעיצוב עסקים בענף ההסעדה, על ספקים ולקוחות- איך זה עובד בעולם ומה קורה בארץ, חדשנות בשוק המוצרים לשוק המקצועי, מגה מסעדה- מגה שף, בתי הקפה כסגמנט משתנה, מגזר בתי הקפה בישראל – לאן פניו מועדות?

בין הסדנאות שיפתחו את אירועי הכנס: "מפריט לתפריט" – יצירתיות בתכנון תפריט מנצח בהנחיית חברת SIT, וסדנת "אוכלים על בטוח" על פתרונות בטיחות מזון בענף ההסעדה בהנחיית חברת אבישר.

בין הדוברים בכנס: אמיר אילן, שף מסעדת דיקסי, רן וולף, סמנכ"ל חברת אוצר הים, אורי בן דרור, סטודיו MU, רימון בן יקיר- שותף, רשת ג'ירף, רביב ברוקמאייר- מנכ"ל בונז'ור, נדב ברגר, מנכ"ל פודלוג, ענת גבריאל- מנהלת מכירות ארצית בחטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל, אילן גור – מנכ"ל על השולחן, עפרה גנור- יו"ר איגוד המסעדות , הברים ובתי הקפה בישראל, זהבה דברת – עיתונאית, פרופ' אבי דגני – מנכ"ל גיאוקרטוגרפיה, אייל ינאי- מנכ"ל חברת BDI, ד"ר אייל יניב- הקריה האקדמית קרית אונו, שגיא כהן- מנכ"ל Yellow, דני לוינטון – סמנכ"ל חטיבה מוסדית ביוניליוור ישראל, סא"ל מרים עמיאל – ראש ענף מזון באגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה צה"ל, נעם פלג- מנכ"ל גידרון, איריס פיין- מנכ"ל תנובה שף,
שלומי צדיקי – מנהל ערוץ קר מאורגן, החברה המרכזית להפצת משקאות, יקי קידר- מנהל המערך הלוגיסטי, מרכז רפואי שיבא, תל השומר, נורית רווה – אספרסו בר, איילת רוזן- מנהלת השוק המקצועי, אסם נסטלה פודסרוויס, שמעון שובל- מנכ"ל נורקייט, אבי שטייניץ – שף, חיים שפיגל- ראש אגף מזון ומשקאות, חברת מלונות דן – יו"ר הכנס, דוד תמיר – Coffee bean.

הכנס מיועד למנהלים ובעלי תפקידים מהמגזרים השונים בשוק המקצועי הכוללים: יצרני מזון וספקים, חברות הסעדה, מסעדות, קייטרינג וגני אירועים, בתי מלון, בתי קפה, ספקי ציוד ושירותים לענף, שפים, יועצים קולינרים, טכנולוגים ומהנדסי מזון.

יו"ר הכנס והעומד בראש הועדה המארגנת הינו חיים שפיגל,ראש אגף מזון ומשקאות, חברת מלונות דן.
בין חברי ועדת ההיגוי לאירוע נמנים רון אנטונובסקי – נתיב יועצים, רונן ארדיטי – איגוד המסעדות, ציון בלס – שטראוס עלית AFH, נדב ברגר – פודלוג, רביב ברוקמאיייר – בונז'ור, ענת גבריאל – יוניליוור ישראל, צביקה גולדשטיין – איגוד תעשיות המזון, עפרה גנור – איגוד המסעדות, אסף גרינברג – דומינוס פיצה, אודי דורון – ארקפה, רון לפיד,יועץ לענף ההסעדה, איריס פיין – תנובה שף, שלומי צדיקי – קוקה קולה ישראל, איילת רוזן – נסטלה פודסרוויס, שמעון שובל – נורקייט, אבי שטייניץ – שף.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר