בעקבות הצלחת הקורס הראשון, ייפתח ב- 2 בדצמבר מחזור נוסף של הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק במכללת אריאל, והפעם במתכונת מורחבת.
הקורס יימשך כחצי שנהף והוא עוסק בנושאי הליבה של יקבי הבוטיק: גפן וכרם, ייצור יין, מיתוג ושיווק יינות, וניהול יקבי בוטיק.
את הקורס מרכז עידו לוינסו,ן יינן יקבי רקנאטי, ומרצים בו מטובי המומחים בתחום.
הקורס הקרוב הורחב, והוא יכלול בין השאר יותר טעימות, מעבדות, וסיורי כרמים ויקבים.
הנחה מיוחדת תינתן ליקבי בוטיק העוסקים כבר בתחום ומייצרים מעל 10,000אלפים בקבוקים בשנה, המעוניינים לרכוש ידע נוסף ולשפר יכולותיהם בתחום.
לפרטים והרשמה :מ.ט.י ש"י במכללת אריאל – סיגלית, טל. 03-9076549