השף אבי ביטון יהיה היועץ הקולינרי המיוחד של וילי-פוד

וילי-פוד, יבואנית מוצרי מזון, מינתה את השף אבי ביטון ליועץ קולינרי מיוחד לחברה, תוך דגש על מותג החמאה הדנית LURPAK.

ביטון, בעבר השף ושותף במסעדת אדורה בתל אביב, והיום משתתף בתכניות בישול בטלוויזיה, מבעליה של רשת פיורי והשף של קייטרינג "מזל טלה", יסייע לחברה לבסס את מוצריה בשוק המזון הישראלי, ויעביר לצרכנים את חוויית הבישול.


בהמשך הוא צפוי לסייר במפעלי מזון בעולם יחד עם אנשי וילי-פוד, כדי לאתר מוצרים מובחרים ולייעץ בהתאמתם לחך הישראלי. 


שיתוף הפעולה של וילי-פוד עם השף אבי ביטון משרת את מטרות היבואנית ומותג החמאה הדני LURPAK בהנגשת המותג לצרכן הישראלי, וזאת לאור העובדה שביטון מדבר לכולם ובגובה העיניים, חוצה גילאים, עדות וסגנונות, ועושה זאת בפשטות, במיומנות ובמומחיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה