השף אסף גרניט ומט”י ירושלים: כנס חינמי ליזמים המתעניינים בתחום המזון

בכנס שייערך במסעדת נוקטורנו בירושלים ב- 29.10.17 יספר גרניט על האתגרים שחווה לאורך השנים בהן הוא עוסק בתחום המזון

השף אסף גרניט ידבר על אתגרים שחווה לאורך השנים וישתף את הנוכחים בניסיונו
השף אסף גרניט ידבר על אתגרים שחווה לאורך השנים וישתף את הנוכחים בניסיונו. צילום יח"צ רשת

מט”י ירושלים, המרכז לטיפוח יזמות, יפתח בחודשים הקרובים 17 קורסים ותכניות הדרכה לקהל הרחב ממגזרים שונים ובמגוון תחומים. הקורסים מיועדים לסייע ליזמים ובעלי עסקים להקים עסקים ולפתח אותם נכון. אחת התכניות הייחודיות מיועדת ליזמים המתעניינים בתחום המזון.

ב- 29.10 יקיים מט”י כנס ללא עלות ליזמים המתעניינים או שפתחו לאחרונה עסק בתחום המזון. בכנס ישולבו הרצאות של השף אסף גרניט ואבי גלצר. השף אסף גרניט ידבר על אתגרים שחווה לאורך השנים וישתף את הנוכחים בניסיונו, ואילו אבי גלצר המתמחה במתן שרותי יעוץ וליווי עסקי לעסקים בתחום המזון, ידבר על הכלים שצריך להכיר כשבאים להקים עסק בתחום המזון. הכנס יתקיים במסעדת נוקטורנו בירושלים ב- 29.10. ההשתתפות ללא תשלום, אך מחייבת הרשמה מראש.

לאחר הכנס תוצע למשתתפים תכנית של 15 מפגשים שתיפתח ב-15.11.17 במחיר מסובסד של 800 ₪. התכנית בהנחיית אבי גלצר ובהשתתפות מרצים אורחים בעלי ניסיון בתחום. במפגשים יקבלו יזמים את הכלים המעשיים להוביל עסק בתחום תחרותי זה. בין הנושאים שיילמדו: גיבוש אסטרטגיה עסקית שיווקית, בניית תפריט וקולינריה, רישוי, ציוד ומטבחים, תשתית ותחזוקה, אמנות המכירה, שיווק ופרסום בענף המזון, ניהול פיננסי, ניהול צוות עובדים במטבח, עבודה מול ספקים וניהול מלאי. כמו כן, תכלול התכנית סיור ברים בעיר, במהלכו ישמעו המשתתפים תובנות ועצות מעשיות מבעלי עסקים קיימים, אשר יספרו על האתגרים וההצלחות שלהם. התכנית תופעל בשיתוף האגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים.

 פרטים נוספים על הקורסים: 1-800-23-20-23 ובאתר מט”י: www.mati.org.il

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה