התחרות על לימודי הייננות מתלהטת: עכשיו בפקולטה ברחובות

התוכנית תכשיר ייננים בעלי רמה מקצועית ואקדמית גבוהה, באמצעות ידע שיועבר בידי טובי המרצים בתחום מהארץ ומהעולם

הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ברחובות של האוניברסיטה העברית והמדור ללימודי חוץ, מצטרפים לשורת המוסדות המלמדים ייננות בארצנו, ופותחים תוכנית משלהם, אותם הם מכנים יחידה מסוגה, ללימודי ייננות, אשר תופעל ע"י המדור ללימודי חוץ בפקולטה לחקלאות ברחובות ותימשך שנתיים, כולל פרק של התמחות מעשית.
פרופ' בן עמי ברבדו
התוכנית תכשיר ייננים בעלי רמה מקצועית ואקדמית גבוהה, באמצעות ידע שיועבר בידי טובי המרצים בתחום מהארץ ומהעולם.
התוכנית כוללת לימודים מעמיקים בנושאי הגפן והכרם, לימוד מעשי של תהליך ייצור יין (אישי וקבוצתי) ביקב שורק, אנליזה כימית וחושית של יין, ניהול יקב, כלכלה ושיווק של יין. הותכנית תיפתח אחת לשנתיים, ולמסיימים תוענק תעודה.

בראש התוכנית עומד ד"ר זהר כרם. המרכז המקצועי הוא היינן יותם שרון.
בין המרצים: פרופ' בן-עמי ברבדו ופרופ' עודד שוסיוב – אנשי הפקולטה ויינני יקב כרמי יוסף – ברבדו, פרופ' עמוס הדס, ערן הרכבי, ד"ר זהר כרם, ד"ר רוני שפירא, ד"ר אתי אור,  יותם שרון, והתוכנית גם תארח מרצים ממרכזי מחקר והוראה בחו"ל.

בנוסף לפרק ההתנסות המעשית, אשר יתקיים ביקבים בארץ ובעולם, התלמידים יתנסו גם בגידול כרם ובייצור יין ביקב שורק. 

תנאי קבלה: בעלי תואר ראשון בתחומי מדעי החיים; בעלי תואר ראשון בתחומים אחרים יוכלו להתקבל לאחר לימודי השלמה; ראיון אישי.

הלימודים יתקיימו במשך שנתיים. בימי שני וחמישי בין השעות 7:00-21:30 , ובימי שישי בין השעות 08:30-13:00 .

לפרטים נוספים: רקפת כלב, המדור ללימודי חוץ, טל, 08-9489991 [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר