יום העצמאות הוא יום הבשר. יש מקומות שזה ברביקיו, יש מקומות שזה על האש, אבל המוטיב המרכזי הוא כמויות גדולות של בשר על המנגל. מתכונים והצעות לבשר על האש, לרטבים שמתאימים ולשיטות הכנה של בשר על האש.
10 טיפים לבחירת המנגל המושלם
מנגל דל בקלוריות
בשר: כמה, מה, מתי
טיפים להכנת בשר מוצלח על האש
אנטריקוט ברוטב פירות יער ודבש פיקנטי
שיפודי פרגית על המנגל מעוטרים בעגבניות מיובשות
סטייק בנוסח תאילנדי על המנגל
כנפיים פיקנטי על המנגל
תירס בשום ודבש על המנגל
רוטב צ'ימצ'ורי
רוטב חמוץ-מתוק לבשר
רוטב פלפלת
כרובית בטחינה
חצילים בטחינה
פיטריות פורטובלו במילוי קבב, צרובות על הגריל עם טחינה