חג שבועות בניחוח איטלקי: בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל

ליהנות מפיצה איטלקית עשירה בגבינות ונטולת גלוטן
ליהנות מפיצה איטלקית עשירה בגבינות ונטולת גלוטן

לקראת ארוחות מאכלי הגבינות של חג השבועות, מציעה מאפיית בר-אל המתמחה במוצרי בריאות ללא גלוטן, ליהנות מפיצה איטלקית עשירה בגבינות ונטולת גלוטן.  זאת עם בסיס פיצה ללא שומן טראנס וללא תוספת סוכר, מגיע במארז נוח אפוי-קפוא, הכולל שלושה בסיסי פיצה אישיים מלבניים 14X20 ס"מ. יש לפזר גבינה ותוספת גבינות וירק, ולהכניס לתנור.

למי שאוהבים ללוש ולחוש את הבצק בידיהם, מציעה בר-אל את התערובת הרב-תכליתית, המאפשרת ליצור בצק פיצה הניתן ללישה לפי הצורך והצורה המתבקשת. לדברי אנשי בר-אל, זאת בניגוד לנטולי גלוטן אחרים היוצרים בלילה נוזלית. רשת "בית האוכל שבתאי פיצה ובירה" בחרה בתערובת כבסיס לפיצות עבור לקוחותיה הנמנעים מגלוטן.

המוצרים משווקים בבתי טבע בפריסה ארצית, בחנויות בריאות וברשתות שיווק, במחלקות "ללא גלוטן" ובריאות. מחיר בסיס פיצה: 17.5 ₪. מחיר תערובת רב תכליתית: 18.5 ₪. המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרב לנדא.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה