חדש בחיפה: מפעל המתמחה במוצרי מאפה ללא גלוטן

יאיר מלכה מבעלי המפעל: "המטרה היא הוזלת המזון ללא גלוטן למחירים נגישים שהמאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו בעלות אפשרית. מפעל זה מעניק פתרון לחולי צליאק ולקהל ההולך ומתרחב הנמנע מאכילת גלוטן"

המפעל הכשר למהדרין שממוקם באזור התעשייה בחיפה, משתרע על שטח של כ- 350 מ"ר, מעסיק כ- 20 עובדים מיומנים ומייצר מוצרי מאפה ללא גלוטן לרשתות בקבוצה
המפעל הכשר למהדרין שממוקם באזור התעשייה בחיפה, משתרע על שטח של כ- 350 מ"ר, מעסיק כ- 20 עובדים מיומנים ומייצר מוצרי מאפה ללא גלוטן לרשתות בקבוצה
יאיר מלכה. צילום הלד צלמים
יאיר מלכה. צילום הלד צלמים

יאיר מלכה, מבעלי רשתות בתי הקפה גרג וביגה, פותח יחד עם רן בן דוד בחיפה מפעל מתמחה בייצור ושיווק מגוון מוצרי מאפה ללא גלוטן: לחמים, עוגות, עוגיות, קרואסונים, פוקצ'ות, פיתות, לחמניות, מאפים מלוחים ומתוקים, המיוצרים בסביבה סטרילית. המפעל פועל תחת סטנדרטים בינלאומיים ובפיקוח משרד הבריאות. המפעל הכשר למהדרין שממוקם באזור התעשייה בחיפה, משתרע על שטח של כ- 350 מ"ר ומעסיק כ- 20 עובדים מיומנים, ומייצר מוצרי מאפה ללא גלוטן לרשתות בקבוצה: 110 סניפי קפה גרג, 26 סניפי רשת  ביגה המונה 26 סניפים. כמו כן תשווק לבתי מלון,  מסעדות,  בתי הקפה, מסעדות ורשתות שיווק.

יאיר מלכה אומר: "מוצרים ללא גלוטן מהווים היום אחוז לא מבוטל מהמכירות ברשתו ת הקפה בישראל. הם הפכו לדרך חיים לאנשים רבים שרוצים לקיים אורח חיים בריא ואפקטיבי יותר. המטרה שלנו בהקמת המפעל  היא הורדת מחירי המזון ללא גלוטן לנגישים ונוחים, המאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו בעלות אפשרית. המפעל יעניק פתרון לחולי צליאק האוכלים מוצרים נטולי גלוטן, ולקהל המתרחב שנמנע מגלוטן."






תגובה אחת

כתבו תגובה