חדש בנסטלה פוד סרוויס: לחמי שאור קפואים מבית לחמי הפרימיום של בונז'ור

שיטת ייצור לחמי השאור חדשנית ומבוססת על השאור הקלאסי שהנו תערובת מתפיחה העוברת תהליך תסיסה איטי ומקנה ללחמים טעם ארומאטי, עמוק וחמצמץ

נסטלה פוד סרוויס, חטיבת המזון לשוק המקצועי של קבוצת אסם, מוציאה לשוק סדרת לחמי שאור בריאים וטבעיים המגיעים קפואים, במסגרת סדרת לחמי הפרימיום של בונז'ור. שיטת ייצור לחמי השאור חדשנית ומבוססת על השאור הקלאסי שהנו תערובת מתפיחה העוברת תהליך תסיסה איטי ומקנה ללחמים טעם ארומאטי, עמוק וחמצמץ.

לחמי השאור מבוססים על מחמצת שיפון המעניקה ללחמים: טעם ארומטי עשיר, מרקם צפוף יותר, מעטפת קרנצ'יות בסגנון אירופאי המעניקה ל"פנים הלחם" גמישות ומרקם עדינים במיוחד, טריות לאורך זמן ואיכות גבוהה יותר לצד בריאות וטבעיות.

הסדרה שנחשפה בכנס השוק המוסדי של נסטלה פוד סרוויס בשפיים, כוללת חמישה סוגים של לחמי שאור:
• לחם שאור שיפון, המבוסס על קמח דגן השיפון.
• לחם שאור חיטה מלאה, לחם כבד במיוחד בעל טעמים ונינוחות עמוקים המבוסס על קמח מחיטה מלאה, המכיל את כל רכיבי גרעין החיטה.
• לחם שאור אגוזים, לחם איכותי המשלב קמח מלא, עשיר בסיבים תזונתיים ואגוזי מלך.
• לחם שאור דגנים, לחם עשיר, בו זרועים מגוון גרעיני חמנייה, פשתן, שומשום, דלעת וקווקר.
• לחם שאור זיתים, המשלב קמח מלא עם זיתים.

הודות לטכנולוגיה מתקדמת, סדרת לחמי השאור המגיעים קפואים מתאימה לאפייה במטבח המקצועי בקלות יחסית ומסייעת לשף להגיע לתוצאות טובות יותר. הלחמים מגיעים במצב קפוא ובכך מאפשרים לשפים חופש יצירתי בבחירת ה"טופינג" וצורת ההגשה, מבצק הלחמים ניתן להכין לחמניות, לחם אישי, לחם הבית וכו' ובכך להתאימם לקהל היעד. לחמי השאור מאפשרים לשפים להגיש לסועדים איכות ובריאות מבלי להתפשר על טעם אותנטי ועל פריכות מושלמת.

לחמי השאור משווקים במארזים של 15 יחידות בקרטון.
משקל כל לחם 560 גר' (לאחר אפיה), מחיר 9.19 ₪ ליחידה.

פרווה בהשגחת חתם סופר והרבנות קריית גת.

נסטלה פוד סרוויס מספקת הוראות אפייה מפורטות להבטחת הצלחת תהליך האפייה, וכן סיוע של מאמני אפייה להתנסות ראשונית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר