אסם-נסטלה ממשיכה במסע שלה לשיפור תזונתי, והפעם מפחיתה את כמות הסוכר והנתרן בקטשופ. הקטשופ מופחת הסוכר יכיל מעתה 56% פחות סוכר מהקטשופ הקלאסי, וכמות הסוכר תעמוד על 9.9 גרם לעומת 12 גרם ל– 100 גרם קטשופ. גם כמות הנתרן מופחתת בהדרגה ותעמוד על 395 מ"ג, ללא סימון מדבקה אדומה לנתרן.

צילום סטודיו אסם

לפי אסם זהו הקטשופ היחיד על המדף שהגיע להפחתת סוכר כה משמעותית ללא ממתיקים מלאכותיים, תוך שמירה על הטעם. כמו עד עתה, קטשופ אסם מופחת סוכר ונתרן עשוי מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. הקטשופ בכשרות בד"צ.

בחברה מציינים כי נפח המוצר יישאר ללא שינוי מזה של המוצר הקודם, ומשקלו החדש יעמוד על 690 גרם במקום 710 גרם בגרסה הקודמת. לפי אסם, הסיבה לפער בגרם תוך שמירה על אותו הנפח, נובעת מהפחתת הסוכר שמשקלו הסגולי גבוה יותר ביחס לרכיבים האחרים במוצר.

 

כתבו תגובה