חדש מטירת צבי: נתחוני חזה עוף מנתח שלם אפויים וללא תוספים מלאכותיים

סדרת נתחוני העוף כוללת חמישה טעמים: תיבול קייג'ון, תיבול זעתר, תיבול פלפלים, תיבול ים תיכוני, ותיבול שווארמה
הנתחונים עשויים במגוון של חמישה תיבולים. מגיעים במנה לצריכה אישית במשקל 135 גרם ומכילים 31 גרם חלבון, מחצית מהכמות המומלצת למבוגר ביום ו-4% שומן

טירת צבי מציגה קטגוריה חדשה בישראל עם סדרת נתחוני חזה עוף מנתח שלם, אפויים, במגוון תיבולים ומוכנים לאכילה. הסדרה המצוננת מכילה 95% חזה עוף מנתח שלם בתוספת שמן זית ותבלינים, ללא תוספים מלאכותיים – ללא עמילנים, ללא מייצבים וללא חומרים משמרים מלאכותיים. הנתחונים משתלבים בארוחות חמות וקרות, והסדרה כוללת חמישה טעמים: תיבול קייג'ון, תיבול זעתר, תיבול פלפלים, תיבול ים תיכוני, ותיבול שווארמה. נתחוני העוף מגיעים באריזה לצריכה אישית במשקל 135 גרם, וכמות הקלוריות לאריזה היא 178. כל אריזה מכילה 31 גרם חלבון – כמחצית מהכמות היומית המומלצת לאדם מבוגר. אחוז השומן ל-100 גרם הוא 4%, כאשר השמן המוסף בתיבול הוא שמן זית.

עקיבא פולק, מנכ"ל טירת צבי, אומר: "הסדרה החדשה פותחה ע"י צוות מקצועי רב תחומי מעולמות הקולינריה, המזון והתזונה. המוצר החדש הכי קרוב לחזה עוף בתנור שמכינים בבית: עשוי מנתח שלם אפוי בתנור, מצופה בשמן זית ותבלינים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר