חדש מתלמה: גרנולה PROTEIN בשתי גרסאות

תוספת חלבון כבר מזמן אינו טרנד אלא ביקוש צרכני הולך וגובר שנובע מעלייה משמעותית באורח חיים ספורטיבי בישראל. עם זאת מוצרים רבים בשוק אומנם מציעים חלבון בכמות גבוהה אך מכילים גם כמות גבוהה של סוכר, נתרן ושומן רווי

תלמה, הפעילה מאוד בשוק דגני הבוקר בישראל, מוציאה עתה לשוק סדרת גרנולה חדשה עם 20 אחוז חלבון. לפי תלמה, תוספת חלבון כבר מזמן אינה טרנד, אלא ביקוש צרכני הולך וגובר שנובע מעלייה משמעותית באורח חיים ספורטיבי בישראל. עם זאת מוצרים רבים בשוק אומנם מציעים חלבון בכמות גבוהה אך מכילים גם כמות גבוהה של סוכר, נתרן ושומן רווי.

כעת מציעה תלמה שני  טעמים חדשים של תערובת דגנים קלויים עם תוספות: גרסת שקדים וחמוציות,  וגרסת אגוזים. כל אחד מהמוצרים מכיל 20 אחוז חלבון, שיבולת שועל מלאה, מקור לסיבים תזונתיים ועם חצי כפית סוכר במנה – המוצרים ללא מדבקות אדומות. גרנולה פרוטאין של תלמה מתאימה לנשנוש ישר מהשקית (מגיעה באריזה נוחה עם סגירה חוזרת לשמירה על טריות) או בשימוש במגוון מנות קלות, החל ממוזלי ודייסות, דרך סלטים, עד תבשילים כמו פשטידות, אורז וקינואה.

המחיר 16.90 ₪. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות נבחרות. כשר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר