fbpx

חזה עוף מוקפץ ברימונים ויין קברנה

מצרכים ל-6 מנות1 קג חזה עוף טרי חתוך לקוביות גדולות 2 יח בצל סגול קצוץ 4 כפות שמן זית גרגרים מ-2 רימונים 3 כפות רכז רימונים 2 כוסות יין קברנה סוביניון מלח פלפל לפי הטעם האהוב 1 כף גינגר טרי קצוץ צרור עלי כוסברה1 כף אבקת מרק דגש אופן ההכנהאת קוביות העוף מבשלים כ- 2 דקות במים רותחים .מסננים ומניחים בצד.במחבת ווק לוהטת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את הגינגר עם מחצית מגרגרי הרימון ואת נתחי העוף ותוך כדי הקפצה מוסיפים את רכז הרימונים ואת התבלינים לסיום מוסיפים את היין ואת הכוסברה מבשלים מעט עד לקבלת מרקם סמיך מגישים בכלי עמוק ומפזרים את יתר גרגרי הרימון מעל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-6 מנות
1 קג חזה עוף טרי חתוך לקוביות גדולות
2 יח בצל סגול קצוץ
4 כפות שמן זית
גרגרים מ-2 רימונים
3 כפות רכז רימונים
2 כוסות יין קברנה סוביניון
מלח פלפל לפי הטעם האהוב
1 כף גינגר טרי קצוץ
צרור עלי כוסברה
1 כף אבקת מרק דגש

אופן ההכנה
את קוביות העוף מבשלים כ- 2 דקות במים רותחים .מסננים ומניחים בצד.

במחבת ווק לוהטת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את הגינגר עם מחצית מגרגרי הרימון ואת נתחי העוף ותוך כדי הקפצה מוסיפים את רכז הרימונים ואת התבלינים לסיום מוסיפים את היין ואת הכוסברה מבשלים מעט עד לקבלת מרקם סמיך

מגישים בכלי עמוק ומפזרים את יתר גרגרי הרימון מעל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר