רכיבים ל-4 חטיפים
2 סקופים אבקת חלבון (עדיפות לווניל)
3 כפות קמח קוקוס
1/4 כוס תותים
40 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן קוקוס או זית
50 מ"ל חלב שקדים
אופן ההכנה
קוצצים את התות במעבד מזון.
מוסיפים את כל הרכיבים חוץ משוקולד מריר.
מערבבים. אמורים לקבל עיסה קשה המאפשרת ליצור צורה מלבנית.
מרטיבים את הידיים ועושים חטיף בצורה מלבנית.
נשאר רק לצפות בשוקולד
ממיסים שוקולד מריר.
לאחר שהשוקולד מומס מכניסים לתוכו את החטיפים שיצרנו ומגלגלים אותם. מוציאים אותם מהשוקולד.
מכניסים למקפיא ל- 30 דקות.