חומרים ל- 50 חטיפים
220 גרם (2 כוסות) קמח חומוס
220 גרם (2 כוסות) שקדים טחונים
20גרם (2 כפות) שמרי בירה
20גרם (2 כפות) מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית צ׳ילי יבש
2 כפות תימין מיובש
60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
160 מ"ל מים קרים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 160 מעלות עם טורבו.
במעבד מזון מעבדים את הקמח תירס יחד עם השקדים הטחונים, שמרי הבירה וכל התבלינים.
מוסיפים שמן זית יחד עם 3 כפות מים.
מערבבים ובהדרגה מוסיפים את המים הנוספים.
מחלקים את הבצק לשניים.
מרדדים כל חצי בצק בין שני ניירות אפייה להכי דק שאפשר.
חותכים לריבועים בגודל 4 על 4 ס"מ או משולשים.
אופים למשך כ- 20 דקות עד הזהבה קלה.