חטיף טרוק פיקנטי בטעם גבינה

מיקי שמו, שף הבית של Bosch, מציע מתכון לחטיף מלוח פיקנטי עם תבלינים מקפיצים שעשוי מקמח חומוס וקמח שקדים ובשמרים טבעיים המקנים לו את הטעם הגבינתי

חותכים לריבועים בגודל 4 על 4 ס"מ או משולשים. אופים למשך כ- 20 דקות עד הזהבה קלה. צילום אלון מסיקה

חומרים ל- 50 חטיפים

220 גרם (2 כוסות) קמח חומוס
220 גרם (2 כוסות) שקדים טחונים
20גרם (2 כפות) שמרי בירה
20גרם (2 כפות) מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית צ׳ילי יבש
2 כפות תימין מיובש
60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
160 מ"ל מים קרים

צילום אלון מסיקה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 160 מעלות עם טורבו.

במעבד מזון מעבדים את הקמח תירס יחד עם השקדים הטחונים, שמרי הבירה וכל התבלינים.

מוסיפים שמן זית יחד עם 3 כפות מים.

מערבבים ובהדרגה מוסיפים את המים הנוספים.

מחלקים את הבצק לשניים.

מרדדים כל חצי בצק בין שני ניירות אפייה להכי דק שאפשר.

חותכים לריבועים בגודל 4 על 4 ס"מ או משולשים.

אופים למשך כ- 20 דקות עד הזהבה קלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה