חצר כנרת החל בהיערכות לייצור חרוסת לחג הפסח

לדברי אנשי חצר כנרת, המפעל הוא היחיד בישראל שעוסק ביצור חרוסת. אנשי הקיבוץ מכינים את החרוסת משילוב של זנים שונים של תמרים שגדלים בקיבוץ כנרת יחד עם תפוחים, אגוזים, קינמון, יין ותערובת של תבלינים שהרכבה נשמר בסודיות והיא שמעניקה לחרוסת של כנרת את טעמה הביתי

"חצר כנרת" בקיבוץ כנרת, יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל, החלו בהיערכות לקראת חג הפסח, וחידשו את פעילות קו ייצור החרוסת שפועל רק לקראת החג.

לדברי אנשי חצר כנרת, המפעל הוא היחיד בישראל שעוסק ביצור חרוסת. אנשי הקיבוץ מכינים את החרוסת משילוב של זנים שונים של תמרים שגדלים בקיבוץ כנרת יחד עם תפוחים, אגוזים, קינמון, יין ותערובת של תבלינים שהרכבה נשמר בסודיות והיא שמעניקה לחרוסת של כנרת את טעמה הביתי.

במקביל יוגבר קו היצור של הסילאן, מוצר הדגל של "חצר כנרת". לדברי אתי קולט, מנהלת השיווק של המפעל, הסילאן היה בעבר מוצר של פסח בלבד, כמו החרוסת, אולם בהדרגה הצריכה שלו התרחבה לכל השנה, וכיום כמעט כל מטבח ביתי או מוסדי מחזיק במזווה סילאן, והוא הפך לחלק בלתי נפרד מהבישול הישראלי.

חצר כנרת, שהוא מותג הסילאן הותיק ביותר, מייצר כ-80% מהסילאן בארץ. לאורך השנים פותחה במפעל נוסחה יחודית שלא ניתנת לחיקוי. אורך חיי המדף של המוצר הוא מהארוכים – עד 3 שנים.

לקראת חג הפסח תשווק חצר כנרת את החרוסת בצנצנות של 250 גרם. במקביל ישווקו חרוסת וסילאן לשוק המוסדי בדליים של 5 ק"ג ו-22 ק"ג.

המוצרים נמצאים בהכשר מהדרין של חתם סופר בני ברק. ניתן לרכוש אותם במעדניות ורשתות ברחבי הארץ ובחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת.
www.tmarimplus.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר