טארט אפרסקים עם קרמבל פריך וקרם פרש

 

מצרכים
לבצק פריך
250 גרם קמח
100 גרם סוכר
125 גרם חמאה
1 ביצה
מעט גרדת לימון

1. במעבד מזון לערבב את כל החומרים מלבד הביצה ברגע שנוצרו פירורים להוסיף את הביצה לעבד מעט עד נוצר בצק חלק (לתת לנוח במקרר כשעה, בכלל מומלץ להכין את הבצק כיום מראש)

2. לרדד דק את הבצק (עם יש צורך לקמח) על תבנית ולקרר במקרר כ חצי שעה

3. לשמור רבע מכמות הבצק בצד

לאפרסקים
6 יחידות אפרסקים בשלים ומוצקים חצויים ללא הגררעין
1.5 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל איכותית
חצי כוס פירורי לחם

לערבב את כל החומרים בקערת עירבוב מלבד הפירורי לחם, ולתת לנוח במקרר כ שעה

לפזר על התבנית המרודדת חצי כוס פירורי לחם ולסדר את חצאי האפרסק על הבצק בצורה יפה ולפזר מעל פירורי בצק קטנים (אפשר לגרר עם פומפייה גסה) לאפות בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ 25 דק

להגיש עם קרם פרש ופירות יער






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה