טארט אפרסקים עם קרמבל פריך וקרם פרש

מצרכיםלבצק פריך250 גרם קמח100 גרם סוכר125 גרם חמאה1 ביצהמעט גרדת לימון 1. במעבד מזון לערבב את כל החומרים מלבד הביצה ברגע שנוצרו פירורים להוסיף את הביצה לעבד מעט עד נוצר בצק חלק (לתת לנוח במקרר כשעה, בכלל מומלץ להכין את הבצק כיום מראש)2. לרדד דק את הבצק (עם יש צורך לקמח) על תבנית ולקרר במקרר כ חצי שעה3. לשמור רבע מכמות הבצק בצדלאפרסקים6 יחידות אפרסקים בשלים ומוצקים חצויים ללא הגררעין1.5 כוס סוכר לבן1 כפית תמצית וניל איכותיתחצי כוס פירורי לחםלערבב את כל החומרים בקערת עירבוב מלבד הפירורי לחם, ולתת לנוח במקרר כ שעהלפזר על התבנית המרודדת חצי כוס פירורי לחם ולסדר את חצאי האפרסק על הבצק בצורה יפה ולפזר מעל פירורי בצק קטנים (אפשר לגרר עם פומפייה גסה) לאפות בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ 25 דק להגיש עם קרם פרש ופירות יער

מצרכים
לבצק פריך
250 גרם קמח
100 גרם סוכר
125 גרם חמאה
1 ביצה
מעט גרדת לימון

1. במעבד מזון לערבב את כל החומרים מלבד הביצה ברגע שנוצרו פירורים להוסיף את הביצה לעבד מעט עד נוצר בצק חלק (לתת לנוח במקרר כשעה, בכלל מומלץ להכין את הבצק כיום מראש)

2. לרדד דק את הבצק (עם יש צורך לקמח) על תבנית ולקרר במקרר כ חצי שעה

3. לשמור רבע מכמות הבצק בצד

לאפרסקים
6 יחידות אפרסקים בשלים ומוצקים חצויים ללא הגררעין
1.5 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל איכותית
חצי כוס פירורי לחם

לערבב את כל החומרים בקערת עירבוב מלבד הפירורי לחם, ולתת לנוח במקרר כ שעה

לפזר על התבנית המרודדת חצי כוס פירורי לחם ולסדר את חצאי האפרסק על הבצק בצורה יפה ולפזר מעל פירורי בצק קטנים (אפשר לגרר עם פומפייה גסה) לאפות בתנור מחומם מראש 170 מעלות כ 25 דק

להגיש עם קרם פרש ופירות יער

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר