fbpx

טארט בצל וגבינת עיזים עם קונסרב עגבניות

המתכון ל-8 טארטים אישייםלבצק400 גרם קמח240 גרם חמאה90 סמק חלבחלמון אחד קורט מלח אופן ההכנה לבצקלשים במערבל מזון או במיקסר עם גיטרה את כל המוצרים, לערבל עד שנוצר כדור, להוציא, לעטוף ולשמור לפחות שעתיים במקרר. לטארטלרדד את הבצק לעובי של 4 מ"מ (לעיגול, מלבן או כל צורה אחרת) .להניח על נייר אפייה את הבצק, לפזר מעט גרגרי כמון ושומר. חותכים בצל לפרוסות דקות, ומסדרים שכבה דקה על הבצק. מכסים בנייר אפייה נוסף. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס בין 15-20 דקות. מוציאים, שמים גבינת עיזים רכה על הבצל ואופים עוד כ- 4-5 דקות. קונסרב עגבניות1 ק"ג עגבניות מקולפות ונקיות מגרעינים 200 גר' סוכר חום כהה150 גר' חמאה אופן ההכנה לקונסרב עגבניותמבשלים בסיר על אש נמוכה עד שמאבד את הנוזלים ומקבל גוון חום. מומלץ לעשות לפחות יום מראש ולשמור בקירור. אופן ההגשה:מגישים על צלחת את הטארט חם, מקשטים בקונסרב עגבניות ועלים ירוקים. מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המתכון ל-8 טארטים אישיים

לבצק
400 גרם קמח
240 גרם חמאה
90 סמק חלב
חלמון אחד
קורט מלח

אופן ההכנה לבצק
לשים במערבל מזון או במיקסר עם גיטרה את כל המוצרים, לערבל עד שנוצר כדור, להוציא, לעטוף ולשמור לפחות שעתיים במקרר.

לטארט
לרדד את הבצק לעובי של 4 מ"מ (לעיגול, מלבן או כל צורה אחרת) .
להניח על נייר אפייה את הבצק, לפזר מעט גרגרי כמון ושומר.
חותכים בצל לפרוסות דקות, ומסדרים שכבה דקה על הבצק.
מכסים בנייר אפייה נוסף.
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס בין 15-20 דקות.
מוציאים, שמים גבינת עיזים רכה על הבצל ואופים עוד כ- 4-5 דקות.

קונסרב עגבניות
1 ק"ג עגבניות מקולפות ונקיות מגרעינים
200 גר' סוכר חום כהה
150 גר' חמאה

אופן ההכנה לקונסרב עגבניות
מבשלים בסיר על אש נמוכה עד שמאבד את הנוזלים ומקבל גוון חום.

מומלץ לעשות לפחות יום מראש ולשמור בקירור.

אופן ההגשה:
מגישים על צלחת את הטארט חם, מקשטים בקונסרב עגבניות ועלים ירוקים.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר