fbpx

טארט טראפלס שוקולד

טארט שוקולד עשיר עם תחתית אפויה ומלית נפלאה שמכינים ברגע.5 מנות בתבניות אישיות בקוטר 12 ס"מ או תבנית טארט עגולה מתפרקת בקוטר 26 ס"מ.חומרים:1 חבילה בצק פריך למאפים מתוקים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה300 גרם שוקולד מריר משובח, שבור לקוביות1 מיכל שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן תנובה (250 מ"ל)25 גרם חמאת תנובה1 חלמון לקישוט: פירות טריים, חתוכים לפלחיםאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).פורסים את הבצק על משטח עבודה, ובעזרת צלחת בקוטר 14 ס"מ קורצים 5 עיגולים. מרפדים כל תבנית אישית בעיגול בצק.מניחים מעל הבצק נייר אפייה או רדיד אלומיניום ומפזרים מעל קטניות יבשות שתשמשנה כמשקולת. אופים כ- 15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות. מוציאים מהתנור, מסירים את רדיד האלומיניום והקטניות ומצננים.הכנת המלית: מניחים בכלי מתאים למיקרוגל את השמנת והשוקולד וממיסים במיקרוגל כ-2 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהיא נמסה לגמרי בקרם. מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב לקרם אחיד.יוצקים את המלית לתבניות מעל הבצק האפוי, ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.מקשטים בפלחי פירות טריים ומגישים.טיפ:כדי להפתיע את הילדים ולהגיש להם טארט שוקולד חמים וטעים – מחממים את הטארטים, ללא הפירות, כ-20 שניות במיקרוגל ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

טארט שוקולד עשיר עם תחתית אפויה ומלית נפלאה שמכינים ברגע.
5 מנות בתבניות אישיות בקוטר 12 ס"מ או תבנית טארט עגולה מתפרקת בקוטר 26 ס"מ.

חומרים:
1 חבילה בצק פריך למאפים מתוקים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
300 גרם שוקולד מריר משובח, שבור לקוביות
1 מיכל שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן תנובה (250 מ"ל)
25 גרם חמאת תנובה
1 חלמון
לקישוט:
פירות טריים, חתוכים לפלחים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
פורסים את הבצק על משטח עבודה, ובעזרת צלחת בקוטר 14 ס"מ קורצים 5 עיגולים. מרפדים כל תבנית אישית בעיגול בצק.
מניחים מעל הבצק נייר אפייה או רדיד אלומיניום ומפזרים מעל קטניות יבשות שתשמשנה כמשקולת.
אופים כ- 15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות.
מוציאים מהתנור, מסירים את רדיד האלומיניום והקטניות ומצננים.

הכנת המלית:
מניחים בכלי מתאים למיקרוגל את השמנת והשוקולד וממיסים במיקרוגל כ-2 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהיא נמסה לגמרי בקרם.
מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב לקרם אחיד.
יוצקים את המלית לתבניות מעל הבצק האפוי, ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
מקשטים בפלחי פירות טריים ומגישים.

טיפ:
כדי להפתיע את הילדים ולהגיש להם טארט שוקולד חמים וטעים – מחממים את הטארטים, ללא הפירות, כ-20 שניות במיקרוגל ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר