טארט פירות אקזוטי

טארט הפירות האקזוטי הינו טארט שחציו אפוי ועסיסי, וחציו השני מוקצף ומעוטר בפירות טריים.חומרים לבצק:1/4 כוס סוכר100 גר' חמאה1 ביצה1/2 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיהאופן ההכנה:מערבבים את החמאה והסוכר.מוסיפים ביצה ומעט מהקמח ומערבבים 10 שניות במהירות בינונית.מוסיפים את הקמח במהירות איטית/בינונית עד קבלת בצק.מכניסים למקרר בניילון לשעה.מרדדים לעובי 1/2 ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.מכניסים למקרר לשעה.חומרים לקרם שקדים:100 גר' שקדים טחונים100 גר' סוכר100 גר' חמאה1 ביצה2 כפות קמח1 כפית רום לבןאופן ההכנה:מקציפים שקדים,סוכר וחמאה כ-10 דקות.מוסיפים ביצה ואת שאר החומרים עד קבלת קרם אחיד.ממלאים את תבנית הפאי עם הבצק הפריך.אופים ב- 170C כ-20 דקות.מקררים.חומרים לקרם וניל מוקצף:1 מיכל שמנת מתוקה1 סוכר וניל – שקית של 10 גר'3 כפות סוכראופן ההכנה:מקציפים לקצפת במרקם רך ויציב ממלאים מעל הבצק הפריך והקרם שקדים האפויים ומעטרים בפירות: תות שדה, קיווי, אננס וכו'.זיגוג חם:1 שקית ג'לי בזק נייטרלי + 1/2 2 כוסות מים.

טארט הפירות האקזוטי הינו טארט שחציו אפוי ועסיסי, וחציו השני מוקצף ומעוטר בפירות טריים.

חומרים לבצק:
1/4 כוס סוכר
100 גר' חמאה
1 ביצה
1/2 1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה והסוכר.
מוסיפים ביצה ומעט מהקמח ומערבבים 10 שניות במהירות בינונית.
מוסיפים את הקמח במהירות איטית/בינונית עד קבלת בצק.
מכניסים למקרר בניילון לשעה.
מרדדים לעובי 1/2 ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.
מכניסים למקרר לשעה.

חומרים לקרם שקדים:
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' סוכר
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות קמח
1 כפית רום לבן

אופן ההכנה:
מקציפים שקדים,סוכר וחמאה כ-10 דקות.
מוסיפים ביצה ואת שאר החומרים עד קבלת קרם אחיד.
ממלאים את תבנית הפאי עם הבצק הפריך.
אופים ב- 170C כ-20 דקות.
מקררים.

חומרים לקרם וניל מוקצף:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 סוכר וניל – שקית של 10 גר'
3 כפות סוכר

אופן ההכנה:
מקציפים לקצפת במרקם רך ויציב
ממלאים מעל הבצק הפריך והקרם שקדים האפויים ומעטרים בפירות: תות שדה, קיווי, אננס וכו'.

זיגוג חם:
1 שקית ג'לי בזק נייטרלי + 1/2 2 כוסות מים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר