טארט פרג וחלבה

קוטר תבנית: 26-24 ס"מ חומרים לבצק:75 גר' אבקת סוכר 150 גר' חמאה1 ביצהקורט מלח300 גר' קמח½ שקית אבקת אפיהחומרים למלית פרג: 100 גר' חמאה125 גר' סוכר 1 ביצה + חלמון135 גר' פרג 2 כפות קמח תפוח אדמה 1 כפית תמצית ונילבנפרד: 75 גר' חלבה חתוכה לקוביות קטנותאופן ההכנה:לבצק: בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד. מרדדים את הבצק לעובי עד ½ ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.למלית פרג: מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי. ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד ¾ גובה. אופים בתנור בחום של °175 במשך כ-25 דקות.מקררים בטמפרטורת החדר. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. www.shemo.co.il

קוטר תבנית: 26-24 ס"מ

חומרים לבצק:
75 גר' אבקת סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
קורט מלח
300 גר' קמח
½ שקית אבקת אפיה

חומרים למלית פרג:
100 גר' חמאה
125 גר' סוכר
1 ביצה + חלמון
135 גר' פרג
2 כפות קמח תפוח אדמה
1 כפית תמצית וניל

בנפרד: 75 גר' חלבה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
לבצק:
בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח.
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד.
מרדדים את הבצק לעובי עד ½ ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.

למלית פרג:
מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.
קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי.
ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד ¾ גובה.
אופים בתנור בחום של °175 במשך כ-25 דקות.
מקררים בטמפרטורת החדר.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר