קוטר תבנית: 26-24 ס"מ
חומרים לבצק:
75 גר' אבקת סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
קורט מלח
300 גר' קמח
½ שקית אבקת אפיה
חומרים למלית פרג:
100 גר' חמאה
125 גר' סוכר
1 ביצה + חלמון
135 גר' פרג
2 כפות קמח תפוח אדמה
1 כפית תמצית וניל
בנפרד: 75 גר' חלבה חתוכה לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
לבצק:
בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח.
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד.
מרדדים את הבצק לעובי עד ½ ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.
למלית פרג:
מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.
קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי.
ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד ¾ גובה.
אופים בתנור בחום של °175 במשך כ-25 דקות.
מקררים בטמפרטורת החדר.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.