fbpx

טארט פרג וחלבה

קוטר תבנית: 26-24 ס"מ חומרים לבצק:75 גר' אבקת סוכר 150 גר' חמאה1 ביצהקורט מלח300 גר' קמח½ שקית אבקת אפיהחומרים למלית פרג: 100 גר' חמאה125 גר' סוכר 1 ביצה + חלמון135 גר' פרג 2 כפות קמח תפוח אדמה 1 כפית תמצית ונילבנפרד: 75 גר' חלבה חתוכה לקוביות קטנותאופן ההכנה:לבצק: בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד. מרדדים את הבצק לעובי עד ½ ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.למלית פרג: מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי. ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד ¾ גובה. אופים בתנור בחום של °175 במשך כ-25 דקות.מקררים בטמפרטורת החדר. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. www.shemo.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

קוטר תבנית: 26-24 ס"מ

חומרים לבצק:
75 גר' אבקת סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה
קורט מלח
300 גר' קמח
½ שקית אבקת אפיה

חומרים למלית פרג:
100 גר' חמאה
125 גר' סוכר
1 ביצה + חלמון
135 גר' פרג
2 כפות קמח תפוח אדמה
1 כפית תמצית וניל

בנפרד: 75 גר' חלבה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
לבצק:
בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח.
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד.
מרדדים את הבצק לעובי עד ½ ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.

למלית פרג:
מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.
קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי.
ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד ¾ גובה.
אופים בתנור בחום של °175 במשך כ-25 דקות.
מקררים בטמפרטורת החדר.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

www.shemo.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר