fbpx

טארט תותים עם שמנת ושוקולד

חומרים לבצק: 150 גרם קמח100 גרם חמאה / מרגרינה 50 גרם סוכר תמצית ונילכף מיץ לימון וגרד לימון חומרים למילוי: 1 כוס שמנת מתוקה2 כוסות תותים100 גרם שוקולד מריראופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד והומוגני. מסדרים את הבצק בצורת לב ויוצרים לו דפנות בגובה 2 ס"מ.אופים את הבצק בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.מניחים את הבצק להתקרר.מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.שוטפים את התותים וחותכים אותם לחצאים.ממיסים את השוקולד בכלי שבתוך כלי עם מים רותחים (בן-מארי).סידור הטארט: על הבצק מורחים שכבת קצפת.על הקצפת מסדרים תותים אחד ליד השני.על התותים "מקשקשים" עם השוקולד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לבצק:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה / מרגרינה
50 גרם סוכר
תמצית וניל
כף מיץ לימון וגרד לימון

חומרים למילוי:
1 כוס שמנת מתוקה
2 כוסות תותים
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד והומוגני.
מסדרים את הבצק בצורת לב ויוצרים לו דפנות בגובה 2 ס"מ.
אופים את הבצק בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
מניחים את הבצק להתקרר.
מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
שוטפים את התותים וחותכים אותם לחצאים.
ממיסים את השוקולד בכלי שבתוך כלי עם מים רותחים (בן-מארי).

סידור הטארט:
על הבצק מורחים שכבת קצפת.
על הקצפת מסדרים תותים אחד ליד השני.
על התותים "מקשקשים" עם השוקולד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר