חומרים לבצק:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה / מרגרינה
50 גרם סוכר
תמצית וניל
כף מיץ לימון וגרד לימון
חומרים למילוי:
1 כוס שמנת מתוקה
2 כוסות תותים
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד והומוגני.
מסדרים את הבצק בצורת לב ויוצרים לו דפנות בגובה 2 ס"מ.
אופים את הבצק בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
מניחים את הבצק להתקרר.
מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
שוטפים את התותים וחותכים אותם לחצאים.
ממיסים את השוקולד בכלי שבתוך כלי עם מים רותחים (בן-מארי).
סידור הטארט:
על הבצק מורחים שכבת קצפת.
על הקצפת מסדרים תותים אחד ליד השני.
על התותים "מקשקשים" עם השוקולד.