fbpx

טבעות בצל משגעות

מצרכים4 בצלים קלופים2 כוסות חלב1 כוס יוגורט חילציפויכוס קמח לבןכוס קמח תירס כמו לפולנטה וממליגהחצי כפית פפריקה מתוקקורט פפריקה חריפהכפית מלחשמן לטיגון עמוקלרוטבסמבל אולק – מחנויות המזרח הרחוקאופן ההכנהאת הבצלים פורסים עבה וגס. מערבבים את החלב והיוגורט ומשרים למשך הלילה.מסננים. היוגורט המסונן, דרך אגב, נהדר להשריית דגים לפני טיגון. מערבבים את חומרי הציפוי, מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את הטבעות אחת-אחת בקמח ומטגנים מייד בשמן חם מאד, מנה בגודל סביר. סופגים מעט את השמן בנייר סופג ומעבירים לקערת הגשה, יוצקים מעל מעט מהרוטב. הרוטב המקורי של "ריבר" מסובך מאד להכנה, אנו ממליצים על סמבל אולק כתחליף ביתי.להגיש מייד, או לעולם לא.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
4 בצלים קלופים
2 כוסות חלב
1 כוס יוגורט חי

לציפוי
כוס קמח לבן
כוס קמח תירס כמו לפולנטה וממליגה
חצי כפית פפריקה מתוק
קורט פפריקה חריפה
כפית מלח
שמן לטיגון עמוק

לרוטב
סמבל אולק – מחנויות המזרח הרחוק

אופן ההכנה
את הבצלים פורסים עבה וגס. מערבבים את החלב והיוגורט ומשרים למשך הלילה.מסננים. היוגורט המסונן, דרך אגב, נהדר להשריית דגים לפני טיגון.

מערבבים את חומרי הציפוי, מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את הטבעות אחת-אחת בקמח ומטגנים מייד בשמן חם מאד, מנה בגודל סביר.

סופגים מעט את השמן בנייר סופג ומעבירים לקערת הגשה, יוצקים מעל מעט מהרוטב. הרוטב המקורי של "ריבר" מסובך מאד להכנה, אנו ממליצים על סמבל אולק כתחליף ביתי.

להגיש מייד, או לעולם לא.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר