טונה אדומה צלויה ופרחי קישוא

חומרים:4 נתחי טונה אדומה במשקל 200 גרם4 קישואים קטנים4 פרחי קישוא1 לפת קלופה, חתוכה לרבעים1 כוס מרלוקורט מלחקורט פלפל1/2 כוס שמן זיתאופן ההכנה:לוקחים את היין, מצמצמים בסיר לכחצי מהכמות, ומניחים במקום חם. את הטונה ממליחים ומפלפלים. מבשלים את הלפת בסיר עם מים ומלח עד להתרככות, וכן את הקישואים הקטנים.במחבת מחממים שמן זית וצולים את הטונה כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים במקום חם. את הלפת והקישוא מקפיצים במחבת, ממליחים ומפלפלים. לוקחים צלחת ושמים את נתחי הטונה במרכז, בצד מניחים את פרחי הקישוא והלפת. בוזקים מהיין שצמצמנו, ומקשטים את הדג מלמעלה בעלי רשד. ממתכוני פסטיבל שורשים – חגיגת ירקות שורש, שיתקיים בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ במלון ענבל", ירושלים אתר המלון: www.inbalhotel.com

חומרים:
4 נתחי טונה אדומה במשקל 200 גרם
4 קישואים קטנים
4 פרחי קישוא
1 לפת קלופה, חתוכה לרבעים
1 כוס מרלו
קורט מלח
קורט פלפל
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
לוקחים את היין, מצמצמים בסיר לכחצי מהכמות, ומניחים במקום חם. את הטונה ממליחים ומפלפלים.
מבשלים את הלפת בסיר עם מים ומלח עד להתרככות, וכן את הקישואים הקטנים.
במחבת מחממים שמן זית וצולים את הטונה כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים במקום חם. את הלפת והקישוא מקפיצים במחבת, ממליחים ומפלפלים.
לוקחים צלחת ושמים את נתחי הטונה במרכז, בצד מניחים את פרחי הקישוא והלפת. בוזקים מהיין שצמצמנו, ומקשטים את הדג מלמעלה בעלי רשד.


ממתכוני פסטיבל שורשים – חגיגת ירקות שורש, שיתקיים בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ במלון ענבל", ירושלים
אתר המלון: www.inbalhotel.com






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר