fbpx

טונה אדומה צלויה ופרחי קישוא

חומרים:4 נתחי טונה אדומה במשקל 200 גרם4 קישואים קטנים4 פרחי קישוא1 לפת קלופה, חתוכה לרבעים1 כוס מרלוקורט מלחקורט פלפל1/2 כוס שמן זיתאופן ההכנה:לוקחים את היין, מצמצמים בסיר לכחצי מהכמות, ומניחים במקום חם. את הטונה ממליחים ומפלפלים. מבשלים את הלפת בסיר עם מים ומלח עד להתרככות, וכן את הקישואים הקטנים.במחבת מחממים שמן זית וצולים את הטונה כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים במקום חם. את הלפת והקישוא מקפיצים במחבת, ממליחים ומפלפלים. לוקחים צלחת ושמים את נתחי הטונה במרכז, בצד מניחים את פרחי הקישוא והלפת. בוזקים מהיין שצמצמנו, ומקשטים את הדג מלמעלה בעלי רשד. ממתכוני פסטיבל שורשים – חגיגת ירקות שורש, שיתקיים בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ במלון ענבל", ירושלים אתר המלון: www.inbalhotel.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
4 נתחי טונה אדומה במשקל 200 גרם
4 קישואים קטנים
4 פרחי קישוא
1 לפת קלופה, חתוכה לרבעים
1 כוס מרלו
קורט מלח
קורט פלפל
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
לוקחים את היין, מצמצמים בסיר לכחצי מהכמות, ומניחים במקום חם. את הטונה ממליחים ומפלפלים.
מבשלים את הלפת בסיר עם מים ומלח עד להתרככות, וכן את הקישואים הקטנים.
במחבת מחממים שמן זית וצולים את הטונה כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים במקום חם. את הלפת והקישוא מקפיצים במחבת, ממליחים ומפלפלים.
לוקחים צלחת ושמים את נתחי הטונה במרכז, בצד מניחים את פרחי הקישוא והלפת. בוזקים מהיין שצמצמנו, ומקשטים את הדג מלמעלה בעלי רשד.


ממתכוני פסטיבל שורשים – חגיגת ירקות שורש, שיתקיים בין התאריכים 4 בפברואר עד 8 במרץ במלון ענבל", ירושלים
אתר המלון: www.inbalhotel.com






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר