טוסט ללא גלוטן עם גבינת עיזים וממרח פלפלים

לרגל שנת הלימודים הקרובה מגישה חברת שר (Schär) בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן, טוסט קל להכנה מלחם טרי ללא גלוטן המתאים כארוחת בוקר או ערב וכן ככריך לבית הספר. הלחם הטרי של שר המשווק על ידי חברת ליב מגיע מוכן לאכילה ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, הודות לאריזת וואקום

מוצע להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון פרוס. צילום גל זהבי

מצרכים

לטוסט

2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן כמו רוסטיקו של שר

3 כפות ממרח פלפלים (ראו מתכון)

4 פרוסות גבינת עיזים כמו של ליב

3-4 עלי אורגנו טריים

1 כפית שמן זית

לממרח הפלפלים

5 פלפלים קלויים

1 שן שום

1 כף דבש

1/2 כוס אגוזי מלך

2 כפות רכז רימונים

1/2 כוס שמן זית

1 כפית מלח

1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס

צילום גל זהבי
צילום גל זהבי

אופן ההכנה

טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.

מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים.

מניחים את פרוסות גבינת העיזים והאורגנו וסוגרים.

מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.

הגשה

מוצע להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון

פרוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה