טוסט עצמות מח עם לימון ופטרוזיליה

רכיבים:6 עצמות מח גדולות1 באגט פרוס1 לימון מגורד וסחוט1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה2 כפות שמן זית1 שן שום שלם מקולףפלפל שחור ומלח גס לטעםאופן ההכנה:מבשלים את העצמות בתנור חם מראש – 220 מעלות – למשך 20 דקות עד השחמה, ומתבלים בפלפל ומלח.בקערה לערבב את הפטרוזיליה, גרדת הלימון, מיץ הלימון ושמן זית.מכניסים את הבאגט לתנור בתבנית לחימום (קרנצ'י).מוציאים, משפשפים בשן השום ומוסיפים מעל את תערובת הפטרוזיליה. מגישים פרוסת באגט, עליה מיץ לימון מתובל, ומורחים את מח העצמות.

רכיבים:
6 עצמות מח גדולות
1 באגט פרוס
1 לימון מגורד וסחוט
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
1 שן שום שלם מקולף
פלפל שחור ומלח גס לטעם

אופן ההכנה:
מבשלים את העצמות בתנור חם מראש – 220 מעלות – למשך 20 דקות עד השחמה, ומתבלים בפלפל ומלח.
בקערה לערבב את הפטרוזיליה, גרדת הלימון, מיץ הלימון ושמן זית.
מכניסים את הבאגט לתנור בתבנית לחימום (קרנצ'י).
מוציאים, משפשפים בשן השום ומוסיפים מעל את תערובת הפטרוזיליה.
מגישים פרוסת באגט, עליה מיץ לימון מתובל, ומורחים את מח העצמות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר