10 טורטיות
חומרים
1 חבילת טורטיות מוכנות
3 גלילי גבינת פרומעז
4 זוקיני ירוק
7 כפות פסטו
רבע כוס שמן זית
2 חלבונים
מלח
פלפל לבן
חומרים להכנת פסטו
חצי ק"ג עלי ריחן
100 גרם צנוברים
1 שן שום
שלושת רבעי כוס שמן זית
2 וחצי כפות פרמזן מגורד
מלח
אופן הכנת הפסטו
טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.
אופן הכנת המילוי
* מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.
* חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.
* מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.
* מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה ואיחוד הזוקיני.
* מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן, בניילון נצמד.
* מורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.
* מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.
* מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.
* משהים במקרר שעתיים.
* מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים עד השחמה.
הטורטיות עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא, יש צורך להפשיר לפני השימוש.