טורטיה במילוי גבינת עיזים, פסטו וזוקיני

 

10 טורטיות

חומרים
1 חבילת טורטיות מוכנות
3 גלילי גבינת פרומעז
4 זוקיני ירוק
7 כפות פסטו
רבע כוס שמן זית
2 חלבונים
מלח
פלפל לבן

חומרים להכנת פסטו
חצי ק"ג עלי ריחן
100 גרם צנוברים
1 שן שום
שלושת רבעי כוס שמן זית
2 וחצי כפות פרמזן מגורד
מלח

אופן הכנת הפסטו
טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.

אופן הכנת המילוי
* מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.

* חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.

* מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.

* מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה ואיחוד הזוקיני.

* מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן, בניילון נצמד.

* מורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.

* מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.

* מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.

* משהים במקרר שעתיים.

* מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים עד השחמה.

הטורטיות עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא, יש צורך להפשיר לפני השימוש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה