טורטיה במילוי גבינת עיזים, פסטו וזוקיני

10 טורטיותחומרים1 חבילת טורטיות מוכנות3 גלילי גבינת פרומעז4 זוקיני ירוק7 כפות פסטורבע כוס שמן זית2 חלבוניםמלח פלפל לבןחומרים להכנת פסטוחצי ק"ג עלי ריחן100 גרם צנוברים1 שן שוםשלושת רבעי כוס שמן זית2 וחצי כפות פרמזן מגורד מלחאופן הכנת הפסטוטוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.אופן הכנת המילוי* מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.* חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.* מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.* מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה ואיחוד הזוקיני.* מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן, בניילון נצמד.* מורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.* מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.* מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.* משהים במקרר שעתיים.* מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים עד השחמה.הטורטיות עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא, יש צורך להפשיר לפני השימוש.

10 טורטיות

חומרים
1 חבילת טורטיות מוכנות
3 גלילי גבינת פרומעז
4 זוקיני ירוק
7 כפות פסטו
רבע כוס שמן זית
2 חלבונים
מלח
פלפל לבן

חומרים להכנת פסטו
חצי ק"ג עלי ריחן
100 גרם צנוברים
1 שן שום
שלושת רבעי כוס שמן זית
2 וחצי כפות פרמזן מגורד
מלח

אופן הכנת הפסטו
טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.

אופן הכנת המילוי
* מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.

* חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.

* מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.

* מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה ואיחוד הזוקיני.

* מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן, בניילון נצמד.

* מורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.

* מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.

* מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.

* משהים במקרר שעתיים.

* מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים עד השחמה.

הטורטיות עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא, יש צורך להפשיר לפני השימוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר