טורט היער השחור

חומרים לטורט שוקולד:200 גרם שוקולד מריר300 גרם חמאה4 ביצים מופרדות3/4 1 כוסות קמח1 כף אבקת קקאו1/2 שקית אבקת אפייה1/3 1 כוסות סוכראופן ההכנה:בבן מארי, ממיסים שוקולד וחמאה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.מקפלים פנימה את הקמח ואבקת האפייה. מעבירים לתבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ.אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות.אופן הכנת המלית:משרים 150 גרם דובדבנים טריים ב- 1/3 כוס סוכר במשך כרבע שעה עד ליצירת מיץ.מחממים את המיץ ובמקביל מכינים בצד 1 כף קורנפלור עם 1/3 כוס מים.ברגע שהנוזלים מגיעים לטמפרטורה חמה (לא להרתיח), מוסיפים את בלילת הקורנפלור וכף אחת של קירש – ליקר דובדבנים.מערבבים היטב עד להסמכה. מכבים את האש ומוסיפים את הדובדבנים.אופן הכנת הקציפות:בקערה, מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עם 1/3 כוס סוכר.בקערה נפרדת, מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה.מקפלים לתוך הקצפת 100 גרם שוקולד מריר מומס, ע"י השוואת טמפרטורות.הרכבת העוגה:פורסים את טורט השוקולד ל- 3 חלקים (לרוחב העוגה).מניחים פרוסה אחת בבסיס תבנית.מניחים מעל את קציפת השוקולד ושכבה של 100 גרם מחית דובדבנים.מניחים פרוסה נוספת ומעל מניחים מחצית מהקציפה הלבנה.מכסים בפרוסה השלישית ומעל את יתרת הקצפת.ניתן לעטר בדובדבנים ושוקולד מריר מגורר.

חומרים לטורט שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה
4 ביצים מופרדות
3/4 1 כוסות קמח
1 כף אבקת קקאו
1/2 שקית אבקת אפייה
1/3 1 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
בבן מארי, ממיסים שוקולד וחמאה.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
מקפלים פנימה את הקמח ואבקת האפייה.
מעבירים לתבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ.
אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות.

אופן הכנת המלית:
משרים 150 גרם דובדבנים טריים ב- 1/3 כוס סוכר במשך כרבע שעה עד ליצירת מיץ.
מחממים את המיץ ובמקביל מכינים בצד 1 כף קורנפלור עם 1/3 כוס מים.
ברגע שהנוזלים מגיעים לטמפרטורה חמה (לא להרתיח), מוסיפים את בלילת הקורנפלור וכף אחת של קירש – ליקר דובדבנים.
מערבבים היטב עד להסמכה. מכבים את האש ומוסיפים את הדובדבנים.

אופן הכנת הקציפות:
בקערה, מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עם 1/3 כוס סוכר.
בקערה נפרדת, מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה.
מקפלים לתוך הקצפת 100 גרם שוקולד מריר מומס, ע"י השוואת טמפרטורות.

הרכבת העוגה:
פורסים את טורט השוקולד ל- 3 חלקים (לרוחב העוגה).
מניחים פרוסה אחת בבסיס תבנית.
מניחים מעל את קציפת השוקולד ושכבה של 100 גרם מחית דובדבנים.
מניחים פרוסה נוספת ומעל מניחים מחצית מהקציפה הלבנה.
מכסים בפרוסה השלישית ומעל את יתרת הקצפת.
ניתן לעטר בדובדבנים ושוקולד מריר מגורר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר