fbpx

טראפלס משוקולד מריר שנמסים בפה

חומרים לכ- 50 יחידות:550 גרם שוקולד מריר 700 מ”ל שמנת מתוקה/לבישול (תלוי כמה אחוז שומן רוצים)אבקת קקאו הולנדי לציפויאופן ההכנה:להביא את השמנת לרתיחה (להיזהר לא לשרוף).לצקת על השוקולד שבקערה, להמתין כדקה ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.לקרר עד שהתערובת מתחילה להסמיך.להעביר לשק זילוף ולזלף כדורים בקוטר 2-3 ס”מ.לקרר.לגלגל לכדורים ולצפות באבקת קקאו הולנדית.טיפ: אפשר להחליף חלק מכמות השמנת בליקר/ויסקי/ברנדי או כל מה שבא לכם. ואפשר גם להוסיף טעמים לשמנת ע”י השרייה של 24 שעות מראש של נענע, קינמון, וניל וכו’, וכמובן להרתיח ביחד עם השמנת ולסנן לפני ששופכים על השוקולד.הערה לגבי היחסים בטראפלס:שוקולד לבן – היחס הוא 1 נוזל  ל-3 שוקולד (באותה יחידת מידה)שוקולד חלב – היחס הוא 1:2.5www.morane.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לכ- 50 יחידות:
550 גרם שוקולד מריר 70%
210 מ”ל שמנת מתוקה/לבישול (תלוי כמה אחוז שומן רוצים)
אבקת קקאו הולנדי לציפוי

אופן ההכנה:
להביא את השמנת לרתיחה (להיזהר לא לשרוף).
לצקת על השוקולד שבקערה, להמתין כדקה ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
לקרר עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
להעביר לשק זילוף ולזלף כדורים בקוטר 2-3 ס”מ.
לקרר.
לגלגל לכדורים ולצפות באבקת קקאו הולנדית.

טיפ:
אפשר להחליף חלק מכמות השמנת בליקר/ויסקי/ברנדי או כל מה שבא לכם. ואפשר גם להוסיף טעמים לשמנת ע”י השרייה של 24 שעות מראש של נענע, קינמון, וניל וכו’, וכמובן להרתיח ביחד עם השמנת ולסנן לפני ששופכים על השוקולד.

הערה לגבי היחסים בטראפלס:
שוקולד לבן – היחס הוא 1 נוזל  ל-3 שוקולד (באותה יחידת מידה)
שוקולד חלב – היחס הוא 1:2.5

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר