טראפלס משוקולד מריר שנמסים בפה

חומרים לכ- 50 יחידות:550 גרם שוקולד מריר 700 מ”ל שמנת מתוקה/לבישול (תלוי כמה אחוז שומן רוצים)אבקת קקאו הולנדי לציפויאופן ההכנה:להביא את השמנת לרתיחה (להיזהר לא לשרוף).לצקת על השוקולד שבקערה, להמתין כדקה ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.לקרר עד שהתערובת מתחילה להסמיך.להעביר לשק זילוף ולזלף כדורים בקוטר 2-3 ס”מ.לקרר.לגלגל לכדורים ולצפות באבקת קקאו הולנדית.טיפ: אפשר להחליף חלק מכמות השמנת בליקר/ויסקי/ברנדי או כל מה שבא לכם. ואפשר גם להוסיף טעמים לשמנת ע”י השרייה של 24 שעות מראש של נענע, קינמון, וניל וכו’, וכמובן להרתיח ביחד עם השמנת ולסנן לפני ששופכים על השוקולד.הערה לגבי היחסים בטראפלס:שוקולד לבן – היחס הוא 1 נוזל  ל-3 שוקולד (באותה יחידת מידה)שוקולד חלב – היחס הוא 1:2.5www.morane.co.il

חומרים לכ- 50 יחידות:
550 גרם שוקולד מריר 70%
210 מ”ל שמנת מתוקה/לבישול (תלוי כמה אחוז שומן רוצים)
אבקת קקאו הולנדי לציפוי

אופן ההכנה:
להביא את השמנת לרתיחה (להיזהר לא לשרוף).
לצקת על השוקולד שבקערה, להמתין כדקה ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
לקרר עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
להעביר לשק זילוף ולזלף כדורים בקוטר 2-3 ס”מ.
לקרר.
לגלגל לכדורים ולצפות באבקת קקאו הולנדית.

טיפ:
אפשר להחליף חלק מכמות השמנת בליקר/ויסקי/ברנדי או כל מה שבא לכם. ואפשר גם להוסיף טעמים לשמנת ע”י השרייה של 24 שעות מראש של נענע, קינמון, וניל וכו’, וכמובן להרתיח ביחד עם השמנת ולסנן לפני ששופכים על השוקולד.

הערה לגבי היחסים בטראפלס:
שוקולד לבן – היחס הוא 1 נוזל  ל-3 שוקולד (באותה יחידת מידה)
שוקולד חלב – היחס הוא 1:2.5

www.morane.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר