טראפלס שוקולד עם צ'ילי

 

מצרכים:
מיכל שמנת 250 מ"ל
400 גרם שוקולד מריר
25 גרם (כף) חמאה רכה
4 קוביות צ'ילי דורות
אבקת קקאו

אופן ההכנה:
מחממים את השמנת סיר עד לרתיחה.
שמים את השוקולד בקערה יחד עם הצ'ילי.
שופכים את השמנת לשוקולד ומערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
מוציאים את הקערה מהמקרר ויוצרים כדורי שוקולד קטנים.
מגלגלים את הכדורים באבקת קקאו ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה