מצרכים ל- 6 מנות
טרטר
500 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 X 1/2 ס"מ
2 אבוקדו מקולפים חתוכים לקוביות 1/2 X 1/2 ס"מ
חצי פלפל צ'ילי אדום חריף טרי קצוץ דק
חצי בצל סגול קצוץ דק
חצי חבילה כוסברה קצוצה דק
מיץ מלימון אחד
קורט מלח
מצרכים לקרם פלפלים
3 פלפלים אדומים קלויים טחונים דק
1 גביע 250 מ"ל שמנת חמוצה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים, השמנת, המלח ויוצקים מעט בכוסית הגשה.
מערבבים את חומרי הטרטר יחד ומניחים מעל קרם הפלפלים.
ניתן לקשט במעט שמנת חמוצה ועירית.