טרטר טונה אדומה בקרם פלפלים

מצרכים ל- 6 מנותטרטר500 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 X 1/2 ס"מ2 אבוקדו מקולפים חתוכים לקוביות 1/2 X 1/2 ס"מחצי פלפל צ'ילי אדום חריף טרי קצוץ דקחצי בצל סגול קצוץ דקחצי חבילה כוסברה קצוצה דקמיץ מלימון אחדקורט מלחמצרכים לקרם פלפלים3 פלפלים אדומים קלויים טחונים דק1 גביע 250 מ"ל שמנת חמוצהמלח לפי הטעםאופן ההכנהמערבבים את הפלפלים, השמנת, המלח ויוצקים מעט בכוסית הגשה.מערבבים את חומרי הטרטר יחד ומניחים מעל קרם הפלפלים.ניתן לקשט במעט שמנת חמוצה ועירית.

מצרכים ל- 6 מנות

טרטר
500 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 X 1/2 ס"מ
2 אבוקדו מקולפים חתוכים לקוביות 1/2 X 1/2 ס"מ
חצי פלפל צ'ילי אדום חריף טרי קצוץ דק
חצי בצל סגול קצוץ דק
חצי חבילה כוסברה קצוצה דק
מיץ מלימון אחד
קורט מלח

מצרכים לקרם פלפלים
3 פלפלים אדומים קלויים טחונים דק
1 גביע 250 מ"ל שמנת חמוצה
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים, השמנת, המלח ויוצקים מעט בכוסית הגשה.

מערבבים את חומרי הטרטר יחד ומניחים מעל קרם הפלפלים.

ניתן לקשט במעט שמנת חמוצה ועירית.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר