טרטר טונה אדומה

מתכון לארבע מנותחומרים:400 גרם פילה טונה אדומה נקי מעור ועצמות – חובה שהדג יהיה טריבצל סגול1 אבוקדו – לא בשל מדימיץ לימון משני לימונים 1 כף סומק7 כפות שמן זיתמלח, פלפל – לפי הטעםעירית טרייה לקישוטאופן ההכנה:חותכים את פילה הטונה לקוביות קטנות בסכין חדה מאוד.מוסיפים לימון, שמן זית וסומק, מערבבים היטב ומניחים בצד. קוצצים בצל ואבוקדו ומוסיפים לתערובת, מתבלים במלח ופלפל. בעזרת טבעת מייצבים את התערובת בצלחות אישיות, מקשטים את הצלחת בזר עירית או פטרוזיליה טרייה ומגישים מיד.הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם

מתכון לארבע מנות

חומרים:
400 גרם פילה טונה אדומה נקי מעור ועצמות – חובה שהדג יהיה טרי
בצל סגול
1 אבוקדו – לא בשל מדי
מיץ לימון משני לימונים
1 כף סומק
7 כפות שמן זית
מלח, פלפל – לפי הטעם
עירית טרייה לקישוט

אופן ההכנה:
חותכים את פילה הטונה לקוביות קטנות בסכין חדה מאוד.
מוסיפים לימון, שמן זית וסומק, מערבבים היטב ומניחים בצד.
קוצצים בצל ואבוקדו ומוסיפים לתערובת, מתבלים במלח ופלפל.
בעזרת טבעת מייצבים את התערובת בצלחות אישיות, מקשטים את הצלחת בזר עירית או פטרוזיליה טרייה ומגישים מיד.


הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר