מתכון לארבע מנות
חומרים:
400 גרם פילה טונה אדומה נקי מעור ועצמות – חובה שהדג יהיה טרי
בצל סגול
1 אבוקדו – לא בשל מדי
מיץ לימון משני לימונים
1 כף סומק
7 כפות שמן זית
מלח, פלפל – לפי הטעם
עירית טרייה לקישוט
אופן ההכנה:
חותכים את פילה הטונה לקוביות קטנות בסכין חדה מאוד.
מוסיפים לימון, שמן זית וסומק, מערבבים היטב ומניחים בצד.
קוצצים בצל ואבוקדו ומוסיפים לתערובת, מתבלים במלח ופלפל.
בעזרת טבעת מייצבים את התערובת בצלחות אישיות, מקשטים את הצלחת בזר עירית או פטרוזיליה טרייה ומגישים מיד.
הדגים מיובאים ע"י מפעלי טיב טעם