טרין פטה ותרד

 

חומרים
חצי תרד חלוט קצוץ
200 גרם אגוזים קצוצים
1 גביע גבינת פטה פיראוס
75 גרם חמאת תנובה
פלפל
עלי מרווה
זעתר
3 גבעולי טימין רק העלים

אופן הכנה
תבנית אינגליש קייק 25

1. במעבד מזון מעבדים את גבינת הפטה והחמאה. מוסיפים את הפלפל, עלי המרווה, ועלי הטימין במהלך העיבוד.

2. מרפדים את תבנית האינגליש קייק באגוזים קצוצים.

3. מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מהדקים ומיישרים. שוטחים מלמעלה את עלי התרד.

4. מכניסים לצינון במקרר למשך שעתיים וחצי כאשר התבנית מכוסה.

5. לפני ההגשה מוציאים את הטרין מן התבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה.

5. ניתן להוסיף עלי תרד טריים חלוטים ושטופים בצידי הטרין לקישוט וכמו כן יוצקים מעל מעט שמן זית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה