יינות חדשים מיקב כרמי יוסף: ברבדו שרדונה 2008 וברבדו מרלו 2007

היין יוצר בתהליך המשלב חקלאות אינטנסיבית בכרם ושיטת ויניפיקציה המביאה למקסימום את ארומת פרי השרדונה. ענבי השרדונה מכרם היקב עברו טיפול בעקת מים לפני הבציר להעצמת ארומת הפרי, טיפול הניתן לכל ענבי היקב

פרופסור בן עמי ברבדו, פרופסור עודד שוסיוב, יינני יקב כרמי יוסף, משחררים לשוק שני יינות חדשים של היקב בפורמט הכשר שלו:

ברבדו שרדונה 2008 
זן הענבים: 100% ענבי שרדונה.
היין יוצר בתהליך המשלב חקלאות אינטנסיבית בכרם ושיטת ויניפיקציה המביאה למקסימום את ארומת פרי השרדונה.
ליין צבע קש עם גוון זהוב עמוק וצלול. ארומת פרי עצמתית, אננס, אשכולית, פירות טרופים וניחוח וניל עדין. היין בעל חומציות קלה מאוזנת גוף, וטנינים רכים
היין מוכן לשתייה, וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך שלוש עד שש שנים.
היין כשר.
המחיר:  92 ש"ח

ברבדו  מרלו 2007
היין עשוי מ- 85% ענבי מרלו שנבצרו מכרם יחיד בסוף אוגוסט 2007, ו- 15% ענבי קברנה סוביניון.
היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים.
צבע היין אדום ארגמני עמוק וצלול. ארומות של עשבי תיבול גרגרי יער בשלים, צימוקים, אניס וניחוח וניל. היין עשיר ובעל גוף מלא, טנינים רכים וטעמי פרי ריבתיים מורכבים ומתמשכים.
היין מוכן לשתייה, וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך ארבע עד שבע שנים. 
היין כשר.
המחיר: 129 ש"ח

לרגל השקת יינות שרדונה 2008, מרלו 2007 ושיראז 2007 ביקב כרמי יוסף, ייערכו בימי שישי של חודש מרץ טעימות יינות ביקב, וכן יתקיימו שיחות עם יינני היקב בנושא "רזי הסירה והשיראז".

פרטים באתר היקב:
www.bravdo.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר