יינות שאטו גולן יוגשו כיינות הבית במסעדת "מול ים"

מסעדת "מול ים" – הנחשבת כמסעדה הטובה בישראל תחת הנהגתם של שלום מחרובסקי הבעלים ויורם ניצן השף, שמה לה למטרה גם לקדם ולטפח מצוינות בקרב יינות ויינני הארץ.

במסגרת זו נבחר השנה יקב שאטו גולן בניצוחו של היינן אורי חץ, ויין הסירה 2004 נקבע כיין הבית האדום של המסעדה, אליו מצטרף השאטו גולן סוביניון בלאן 2005 כיין הלבן של המסעדה .
היינות יוצרו בכמות מוגבלת, בוקבקו בבקבוקים קטנים (375 מל'), ונושאים תוויות בהן משובץ לוגו המסעדה.

על היינות מספר שלום מחרובסקי:
שאטו גולן סירה 2004
"ענבי הסירה מגיעים אלינו מעמק הרון בדרום צרפת, ולמרות כניסתם המאוחרת לישראל, נראה כי דווקא להם הפוטנציאל הגדול ביותר להיות נושאי הדגל של הסגנון הישראלי החדש.
השאטו גולן סירה 2004 הוא ביטוי מצוין לפוטנציאל ולסגנון זה במקומותינו".

שאטו גולן סוביניון בלאן 2005
"ריחות העלים הירוקים האופייניים לסוביניון בלאן והמרקם העשיר, יוצרים בשאטו גולן סוביניון בלאן 2005 וריאציה מקומית המצטרפת לרשימת היינות הגדולים של צרפת וניו-זילנד".

את היינות ניתן להשיג רק במסעדת "מול ים" החל מהחודש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה