יקב אבידן יחנוך את הקברנה ריזרב 2006 בשבת 18 ביולי

הקברנה ריזרב 2006 הופק בכמות מוגבלת מענבי קברנה סוביניון (85%) ומרלו (15%), יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי, ומושק לאחר 8 חודשים של ישון נוסף בבקבוק

יקב אבידן מציג את יין הקברנה סוביניון ריזרב 2006 שלו, אשר טרם השקתו זכה  בשתי מדליות בתחרויות יוקרתיות. בתחרות אשכול הזהב 2009 זכה היין במדליית כסף ובמקום השני מבין היינות שהוגשו לתחרות בקטגוריית הקברנה סוביניון היוקרתית. היין זכה במדליית כסף גם בתחרות הבינלאומית Vinalies Internationales 2009 בפריז.

הקברנה ריזרב 2006 הופק בכמות מוגבלת מענבי קברנה סוביניון (85%) ומרלו (15%), יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי, ומושק לאחר 8 חודשים של ישון נוסף בבקבוק.
היין מורכב ועוצמתי עם ארומות וטעמים של פירות יער שחורים בתיבול מפולפל ויוקרתי. הסיומת ארוכה ועשירה.

ההשקה תתקיים ביקב אבידן שבקיבוץ אייל בשבת 18.07.09 בין השעות 17:00-20:00
ביום ההשקה יוצעו היינות למכירה במחירים מיוחדים.

פרטים נוספים ניתן לקבל מצינה אבידן, טל. 050-2774937.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר