fbpx

יקב בנימינה בקמפיין יומולדת 70: השידוך מושלם

"בשנתיים האחרונות היינו עדים לקפיצה התפתחותית בתרבות צריכת היין בישראל עם חדירה של קהלים חדשים וצעירים". צילום אסף קרלה
לציון שנת ה-70 לפעילותו מעלים ביקב בנימינה מהלך שיווקי-תקשורתי חדש החוגג את השידוך בין עולמות היין והקולינריה. עבור המהלך נבחרו ארבעה שפים ששידכו מנה מפרי יצירתם ליין מועדף עליהם מבין יינות היקב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לציון שנת ה-70 לפעילותו, מעלים ביקב בנימינה מהלך שיווקי-תקשורתי חדש, החוגג את השידוך בין עולמות היין והקולינריה. הקמפיין כולל סרטונים שיצר משרד הפרסום CRACKER עבור היקב, לצד צילומי סטילס העוסקים בעולמות תוכן דומים. המהלך צפוי לעלות בחסויות טלוויזיה, דיגיטל, רדיו, וכזירת תוכן באתר וואלה! ובפלטפורמות נוספות שבבעלות הקבוצה, בהשקעה מדווחת של כ-1 מיליון ₪.

עומר בן חורין מנהל השיווק של יקב בנימינה, אומר: "בשנתיים האחרונות היינו עדים לקפיצה התפתחותית בתרבות צריכת היין בישראל, עם חדירה של קהלים חדשים וצעירים. צרכנים אלה רואים ביין חלק בלתי נפרד מחוויית האוכל, ומחפשים לייצר חוויה הוליסטית ועשירה. כיקב מסחרי מוביל בשוק אנו יודעים לספק את הערך המוסף אותו הקהל מחפש".

עבור מהלך נבחרו ארבעה שפים ששידכו מנה מפרי יצירתם ליין מועדף עליהם מבין יינות היקב:

שף אסף סרי – מסעדת צמח בירושלים (קבוצת מחניודה): פרפום דה בנימינה 2020

פרפום דה בנימינה 2020 הינו יין רוזה ארומטי מענבי גרנאש וברברה שגדלו באזור הגלבוע. היין שהושק כדי לספר את ההיסטוריה של היקב כמפעל לתמציות בושם, מתאים למאכלים מתובלים וירקות קלויים. המנה הנבחרת: סלקים צלויים ברוטב אחו בלנקו (שקדים לבנים), עם צנוברים, שמן אריסה, תותים וטוויל שומשום.

שף יחי זינו – מסעדת פסקדו מאשדוד: בנימינה רזרב ויונייה 2019

ויונייה 2019 מסדרת בנימינה רזרב הינו יין לבן יבש שמקורו באזור הנגב הצפוני. ליין מאפיינים עסיסיים ורעננים המשתלבים היטב עם מנות דגים ומטבחים מתובלים. המנה הנבחרת: דניס אדום על פסטה בציר של עצמו, עם זוקיני ובוטרגה.

שף עידו פיינר – מסעדת רוברטה וינ'צי מפרדס חנה: אבני החושן ספיר 2018

ספיר 2018 מסדרת אבני החושן היוקרתית של היקב, משלב בין ענבי קברנה פרנק ושיראז, ליצירת בלנד בעל גוף מלא. מתאים במיוחד למטבח האיטלקי עם ורסטיליות גבוהה. המנה הנבחרת: קפלטי (פסטה ממולאת) בקרם לבנה ואזוב, תבשיל ירוקים חורפי, שמן פישולין וגבינת עומר.

שף תומר טל – מסעדת ג'ורג' וג'ון בתל אביב: צוקים מרסלן מרלו ופטי ורדו 2019

מרסלן מרלו ופטי ורדו 2019 משתייך לסדרת צוקים החדשה של היקב, המושקת לצד הקמפיין כדי לציין 70 שנות עשייה ביקב בנימינה. מקור הענבים בגלבוע, אזור גידול ייחודי ליקב בנימינה. המנה הנבחרת: כתר צלעות טלה בתערובת עשבים יבשים וחרדל, צלוי בתנור עם סחוג סלרי ובצלים מזוגגים.

קרדיטים: מנהל שיווק יקבי בנימינה – עומר בן חורין, משרד פרסום – CRACKER, מנכ״ל אסטרטגיה וקריאייטיב – יהב דרייזין, משרד יח"צ – אורלי סגל, במאי – מתן כהן גרומי, צלם ובמאי פוד שוטס – עופר בן יהודה, סטייליסטית מזון – דיאנה לינדר, צלם סטילס – אסף קרלה, סטייליסטית סטילס – נועה קנרק, מפיק – קובי ביטר, ניהול לקוח – ליהיא מכלוף, חברת הפקה – We Lift

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר