יקב טוליפ נכנס לייצור יינות תחת מותג פרטי למסעדות

בתהליך ייצור היין נפגשים הסומלייה ונציגי המסעדה עם יינן היקב תמיר ארצי, טועמים יין היישר מהחביות השונות הנמצאות ביקב, ומרכיבים בלנד התואם את טעמם המשותף

יקב טוליפ החל לאחרונה לפתח אפיק פעילות מקצועית ושיווקית נוספת – ייצור יינות ייחודיים במיתוג פרטי (Private Label) עבור מסעדות יוקרה ורשתות יין מובחרות.
בין המסעדות: 'מול ים' המתמחה בדגים ובפירות ים, שבחרה להפיק ותציע ללקוחותיה את יין Mul-Yam's Choice Cabernet Franc 2008.

"כבוד גדול הוא עבורנו שמסעדת יוקרה כמו 'מול ים' הנמנית על נבחרת המסעדות המובילות בישראל, בחרה בנו כיקב שייצר יין במיוחד עבורה", אומר רועי יצחקי, מנכ"ל ובעלים של יקב טוליפ.

בתהליך ייצור היין נפגשים הסומלייה ונציגי המסעדה עם יינן היקב תמיר ארצי, טועמים יין היישר מהחביות השונות הנמצאות ביקב, ומרכיבים בלנד התואם את טעמם המשותף.
דגש מיוחד ניתן על כך שהיין יתאים עד כמה שניתן לאופי התפריט של המסעדה ובמיוחד לקהל הלקוחות הנוהג לפקוד את המקום.

"ייצור יין Private Label, אשר הלקוחות מבקשים שלוגו יקב טוליפ יופיע על התווית שלו, מהווה עבורנו מעבר לפן העסקי הוכחה נוספת לכך שאנו מייצרים יין טעים ואיכותי, אשר מסעדות היוקרה גאות להציע אותו לאורחים שלהן תחת שמם", מוסיף רועי יצחקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר