יקב צרעה מזמין לסדנת טרואר חווייתית

יקב "צרעה" החונך קו חדש של יינות על פי חזון היקב "כאדם, גם היין הינו תבנית נוף מולדתו", מזמין את אוהבי היין והאדמה לסדנת טרוואר ("בתי הגידול של היין"), בה יוכלו להעשיר את הידע על עולם היין ולהכיר את האנשים שמאחורי היין.
הסדנא תתקיים ביום שישי 15 ביוני בשעה 09:30 וביום שישי 7 ביולי.

ביקב מזכירים כי עיצוב דמותו של היין נתון מרביתו ככולו להשפעות הטרואר – תנאי האדמה והאקלים של הכרם. משם שואבת הגפן את החיות, הטעמים, הצבע והניחוחות. יקב צרעה נותן דגש לבתי הגידול המאפיינים את היינות השונים.
בסדנאות בוחנים בהדרכת יינני היקב רוני ג'יימס וערן פיק, את ההשפעה החשובה של בית הגידול על אופיו של היין.

סדנת הטרוואר מתחילה בכרם שורש, הנטוע במספר של חלקות קטנות ומגוונות הפזורות על פני שטח הררי. מהלכים בין החלקות השונות על מנת להכיר מקרוב את עולמה המורכב של הגפן ומקבלים מידע בנושא הטרואר המיוחד לאזור הרי ירושלים
משם יורדים ברכבים ליקב בצרעה, שם טועמים מיינות היקב, צעירים ומתיישנים, סביב שולחן האבירים. הסדנא מלווה בגבינות המיוחדות הנמכרות בחנות היקב.
כרמי היקב נמצאים בשלושה בתי-גידול: כרם גבעת החלוקים, כרם נווה-אילן וכרם שורש. היינות, בנאמנות למוצאם, נקראים על שם הכרם ממנו באו: "גבעת החלוקים", "נווה אילן", "שורש", ויין אזורי בשם "הרי יהודה".

משך הפעילות: כ-4 שעות.
עלות: 95 ₪ למשתתף
להרשמה: [email protected]
או בטלפון: 02-9908261






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה