fbpx

כבדי עוף ברוטב מרסלה ופירות יער על בגט קלוי בריבת תות שדה

המצרכים2 כפות שמן זית2 כפות מרגרינה בטעם חמאהפירי פירי של ננדוס על פי הטעם6 כבדי עוףקורט מלח ופלפלקמחחצי כוס יין מרסלהחצי כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)3 פרוסות בגט קלויצנצנת ריבת תות שדהאופן ההכנהמחממים על מחבת את שמן הזית והחמאהמתבלים את הכבדים במלח ופלפל. מקמחים ומטגנים את הכבדים כ – 2 עד 3 דקות מכל צד.מוצאים ושמרים במקום חם.מוזגים את כל תכולת בקבוק היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ 2 דקות נוספות.על בגט קלוי להשחמה, מורחים בנדיבות ריבת תות שדה, מפזרים מעט עלי רוקט ומנחים 2 חתיכות כבד עוף ויוצקים מעט רוטב מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים
2 כפות שמן זית
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
פירי פירי של ננדוס על פי הטעם
6 כבדי עוף
קורט מלח ופלפל
קמח
חצי כוס יין מרסלה
חצי כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)
3 פרוסות בגט קלוי
צנצנת ריבת תות שדה

אופן ההכנה
מחממים על מחבת את שמן הזית והחמאה

מתבלים את הכבדים במלח ופלפל. מקמחים ומטגנים את הכבדים כ – 2 עד 3 דקות מכל צד.

מוצאים ושמרים במקום חם.

מוזגים את כל תכולת בקבוק היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.

מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ 2 דקות נוספות.

על בגט קלוי להשחמה, מורחים בנדיבות ריבת תות שדה, מפזרים מעט עלי רוקט ומנחים 2 חתיכות כבד עוף ויוצקים מעט רוטב מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר