כבדי עוף ברוטב מרסלה ופירות יער על בגט קלוי בריבת תות שדה

המצרכים2 כפות שמן זית2 כפות מרגרינה בטעם חמאהפירי פירי של ננדוס על פי הטעם6 כבדי עוףקורט מלח ופלפלקמחחצי כוס יין מרסלהחצי כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)3 פרוסות בגט קלויצנצנת ריבת תות שדהאופן ההכנהמחממים על מחבת את שמן הזית והחמאהמתבלים את הכבדים במלח ופלפל. מקמחים ומטגנים את הכבדים כ – 2 עד 3 דקות מכל צד.מוצאים ושמרים במקום חם.מוזגים את כל תכולת בקבוק היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ 2 דקות נוספות.על בגט קלוי להשחמה, מורחים בנדיבות ריבת תות שדה, מפזרים מעט עלי רוקט ומנחים 2 חתיכות כבד עוף ויוצקים מעט רוטב מעל.

המצרכים
2 כפות שמן זית
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
פירי פירי של ננדוס על פי הטעם
6 כבדי עוף
קורט מלח ופלפל
קמח
חצי כוס יין מרסלה
חצי כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)
3 פרוסות בגט קלוי
צנצנת ריבת תות שדה

אופן ההכנה
מחממים על מחבת את שמן הזית והחמאה

מתבלים את הכבדים במלח ופלפל. מקמחים ומטגנים את הכבדים כ – 2 עד 3 דקות מכל צד.

מוצאים ושמרים במקום חם.

מוזגים את כל תכולת בקבוק היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.

מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ 2 דקות נוספות.

על בגט קלוי להשחמה, מורחים בנדיבות ריבת תות שדה, מפזרים מעט עלי רוקט ומנחים 2 חתיכות כבד עוף ויוצקים מעט רוטב מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר