כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

 

ל- 4 סועדים

חומרים:
16 כבדים טריים
2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות
50 גר' חמאה + 50 גר' חמאה (או מרגרינה בטעם חלב)
מלח גס + פלפל גרוס
150 גר' מ"ל יין אדום יבש
כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)
חופן גרעיני רימון

אופן ההכנה:
על מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל, ומאדים מספר דקות.
מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל, ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצויה.
שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים.
ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש, מוסיפים את החמאה (להסמכה), ומערבבים כל הזמן .
בשנייה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.

הגשה:
מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה