כבדי עוף מוקפצים עם יין אדום

חומרים1 ק"ג כבדי עוף 1 בצל פרוס5 כפות שמן קנולה43 כוס יין אדום1.5 כפית סוכר1 כפית חרדל2 כפיות מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד21 כפית טימיןמלח פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמטגנים במחבת חם פרוסות בצל עד להזהבה. מוסיפים כבדים וממשיכים לטגן עד אשר הכבדים ורודים מבפנים. מוסיפים יין אדום וסוכר ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים חרדל, מרק בצל קנור, טימין ופלפל ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

חומריםצילום: סטודיו יוניליוור
1 ק"ג כבדי עוף
1 בצל פרוס
5 כפות שמן קנולה
43 כוס יין אדום
1.5 כפית סוכר
1 כפית חרדל
2 כפיות מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד
21 כפית טימין
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מטגנים במחבת חם פרוסות בצל עד להזהבה. מוסיפים כבדים וממשיכים לטגן עד אשר הכבדים ורודים מבפנים. מוסיפים יין אדום וסוכר ומצמצמים את הרוטב. מוסיפים חרדל, מרק בצל קנור, טימין ופלפל ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר