כבד אווז ברוטב יין ובלסמי

מצרכים500 מ"ל יין אדום פורט100 מ"ל בלסמי100 גרם בצל שאלוט פרוסחצי מקל וניל1 כוכב אניס200 גרם סוכר10 עלי טימין50 גרם חמאה קרה500 גרם כבד אווז איכותי חתוך לנתחיםמלח, פלפלאופן הכנהלהכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים, מלבד כבד האווז, בסיר ומבשלים עד צמצום של שליש. לפני ההגשה מחמממים ומסמיכים עם חמאה קרה.להכנת הכבד: צורבים במחבת כבדה את כבד האווז משני הצדדים כ-2 דקות מכל צד. מניחים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם לפי הצורך.

מצרכים
500 מ"ל יין אדום פורט
100 מ"ל בלסמי
100 גרם בצל שאלוט פרוס
חצי מקל וניל
1 כוכב אניס
200 גרם סוכר
10 עלי טימין
50 גרם חמאה קרה
500 גרם כבד אווז איכותי חתוך לנתחים
מלח, פלפל

אופן הכנה
להכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים, מלבד כבד האווז, בסיר ומבשלים עד צמצום של שליש. לפני ההגשה מחמממים ומסמיכים עם חמאה קרה.

להכנת הכבד: צורבים במחבת כבדה את כבד האווז משני הצדדים כ-2 דקות מכל צד. מניחים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם לפי הצורך.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר