מצרכים
500 מ"ל יין אדום פורט
100 מ"ל בלסמי
100 גרם בצל שאלוט פרוס
חצי מקל וניל
1 כוכב אניס
200 גרם סוכר
10 עלי טימין
50 גרם חמאה קרה
500 גרם כבד אווז איכותי חתוך לנתחים
מלח, פלפל
אופן הכנה
להכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים, מלבד כבד האווז, בסיר ומבשלים עד צמצום של שליש. לפני ההגשה מחמממים ומסמיכים עם חמאה קרה.
להכנת הכבד: צורבים במחבת כבדה את כבד האווז משני הצדדים כ-2 דקות מכל צד. מניחים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם לפי הצורך.