מצרכים:
150 גר' כבד אווז
רבע ג'בטה קלוייה
מצרכים לרוטב:
30 גר' תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנות
רבע מקל קינמון
כוכב אניס
כף סוכר חום
חומץ בלאסמי, גרנדין ומירין (כף מכל דבר)
חופן קטן של עלי טימין
רבע בצל סגול חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום
אופן הכנת הרוטב:
מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
לאחר מכן מצמצמים מעט.
אופן הכנת המנה:
קולים את הג'בטה.
צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה ויוצקים את הרוטב מעל.
מניחים את כבד האווז עם הרוטב על הג'בטה ומגישים.