כבד אווז ברוטב תאנים

מצרכים:150 גר' כבד אווזרבע ג'בטה קלוייהמצרכים לרוטב:30 גר' תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנותרבע מקל קינמוןכוכב אניסכף סוכר חוםחומץ בלאסמי, גרנדין ומירין (כף מכל דבר)חופן קטן של עלי טימיןרבע בצל סגול חתוך לרצועותחצי כוס יין אדוםאופן הכנת הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.לאחר מכן מצמצמים מעט.אופן הכנת המנה:קולים את הג'בטה.צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה ויוצקים את הרוטב מעל.מניחים את כבד האווז עם הרוטב על הג'בטה ומגישים.

מצרכים:
150 גר' כבד אווז
רבע ג'בטה קלוייה

מצרכים לרוטב:
30 גר' תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנות
רבע מקל קינמון
כוכב אניס
כף סוכר חום
חומץ בלאסמי, גרנדין ומירין (כף מכל דבר)
חופן קטן של עלי טימין
רבע בצל סגול חתוך לרצועות
חצי כוס יין אדום

אופן הכנת הרוטב:
מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
לאחר מכן מצמצמים מעט.

אופן הכנת המנה:
קולים את הג'בטה.
צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה ויוצקים את הרוטב מעל.
מניחים את כבד האווז עם הרוטב על הג'בטה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר