חומרים:
12 פלחים כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות
מלח
פלפל שחור גרוס
חומרים לרוטב:
קומץ קינמון טחון
250 גרם דובדבנים חמוצים במיץ
250 גרם סוכר
2 כוסות יין אדום מתוק
1 כוס מיץ אננס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות גיגנגיר טחון או קצוץ דק
1 לימונית (למון גארס)
אופן ההכנה – הרוטב:
מערבבים את כל החומרים, מרתיחים. לאחר ההרתחה מוסיפים את הג'ינג'ר והלימונית, ומשאירים את הרוטב כ– 10-15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
לפני ההגשה יש להוציא את הלימונית מהרוטב.
אופן ההכנה – כבד אווז:
לתבל את פלחי הכבד יחד עם כל התבלינים.
לפזר כמות נכבדה של מלח על הכבד בכדי להוציא את הטעם.
מטגנים לשני הכיוונים על מחבת טפלון מחומם מראש.
מגישים עם הרוטב מעל, בליווי קלי לחם לבן.